Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Jokin saa sinut epäilemään, oletko sittenkään oikealla polulla. Tarkastele muita vaihtoehtoja, mutta älä kiirehdi tekemään päätöksiä. Luota itseesi ja prosessiin.

LEIJONA

Käy paperiasioita läpi. On hyvä hetki seuloa poikkeuksellisten aikojen vuoksi sivuun jääneitä hommia tuorein ajatuksin. Ole valppaana ja seuraa maailman menoa.

NEITSYT

Pyydä palvelusta hyvältä ystävältä tai työtutulta. Kokemuksen äänen kuuleminen on nyt juuri sitä, mitä tarvitset. Sinulla on edessäsi tiukkoja päätöksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Vietä enemmän aikaa seurassa, josta saat virtaa ja innostusta. Jakakaa ajatuksia ja ideoikaa tulevaa. Yhteistyössä on paljon voimaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Anna muutosten tulla omassa tahdissaan. Teet hallaa vain itsellesi panemalla vastaan. Luova ja vaistonvarainen puolesi on nyt vahvoilla.

JOUSIMIES

Pidä tunteesi hallinnassa ja vastusta kiusausta laukoa mielipiteitä väärässä paikassa. Satsaa terveyteen ja henkiseen hyvinvointiin. Ilmassa on romantiikkaa.

KAURIS

Raha-asiat ovat nyt pinnalla. Käytä perusteellista harkintaa ennen kuin lyöt lukkoon suuria suunnitelmia. Saat läheiseltäsi hyvän neuvon.

VESIMIES

Hidasta vauhtia ja vedä henkeä. Pieni tilannepäivitys itsesi kanssa olisi nyt paikallaan. Päätöksillä ei ole kiire, etenkään jos ne koskevat tulevaisuuttasi.

KALAT

Moni asia on kiinni omista reaktioistasi. Päätä itse, minkä verran huomiota ja aikaa annat kullekin asialle. Maalaisjärki estää sinua sotkeentumasta draamoihin.

OINAS

On aika kiristää tahtia. Aseta itsellesi selkeitä tavoitteita ja muistuta itseäsi niistä tarvittaessa. Nyt ei ole aika unohtua haaveilemaan.

HÄRKÄ

Käytännönläheinen ote asioihin vie sinut pitkälle tänään. Älä anna tunteiden viedä sinua väärässä kohdassa. Ole jämäkkä ja pidä tarpeen tullen puoliasi.

KAKSONEN

Muisto menneistä auttaa sinua fiksun päätöksen tekemisessä. Väistät vanhan tutun kuopan ajattelemalla kirkkaasti. Keskity siihen, mikä sinulle on nyt tärkeintä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla