Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kokeilla jotain uutta. Testaa erilaista lähestymistapaa tuttuun tilanteeseen. Yllätyt iloisesti, jos pidät mielesi avoimena.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Pidä salaisuutesi itselläsi uteliaitten kyselyistä huolimatta. Sinun on otettava asioista itsenäisesti selvää ennen kuin lähdet liikkeelle. Kaivele, kunnes kaikki on selvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Liikunnallinen haaste on omiaan pitämään stressin aisoissa. Aseta rima pelottomasti korkealle ja katso, mihin se johtaa. Uskalla vaatia itseltäsi paljon.

 

NEITSYT

Sano ääneen, mitä toivot tulevalta. Pääset parhaiten eteenpäin, jos tiedät tarkkaan tavoitteesi. Verkostoitumisessa on taikaa.

 

VAAKA            

Vietä aikaa sydäntäsi lähellä olevan projektin parissa. Huvi ja hyöty yhdistyvät tänään kätevästi. Suuntaa energiasi asioihin, joista välität aidosti.

 

SKORPIONI

Elä elämääsi omalla kaavallasi. Oma-aloitteisuus on tänään paras valttisi. Saat istua pitkään, jos jäät odottelemaan muualta tulevaa ensimmäistä siirtoa.

 

JOUSIMIES

Pidä matalaa profiilia toistaiseksi. Nyt on parasta pitää suuret suunnitelmasi omana tietonasi. Odota parempaa hetkeä toimiaksesi.

 

KAURIS

Ota ohjat käsiisi. Sinussa on voimaa, josta muutkin hyötyvät. Johtajan rooli sopii sinulle nyt hyvin, sillä energiasi tarttuu nopeasti ihmisiin ympärilläsi.

 

VESIMIES

Ota rennosti hyvässä seurassa. On aika viettää laatuaikaa hyvän ystävän tai kumppanin kanssa. Päivä sisältää yllättävän uutisen.

 

KALAT

Sinulla riittää nyt hyviä ideoita, joita on syytä kehitellä eteenpäin. Satsaa toimivaan arkeen ja hyvinvointiisi. Tasapaino on kaikki kaikessa.

 

OINAS

Suuntaa sinne, missä on tarjolla harmoniaa ja rauhaa. Älä välitä ulkopuolelta tulevista paineista. Sinun on nyt saatava hieman omaa aikaa.

 

HÄRKÄ

Muutos tekee sinulle hyvää. Varmistu silti siitä, että omat motiivisi ovat kohdillaan. Luota vain varmasta lähteestä tulevaan tietoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla