Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Päivä tutustuttaa sinut kiinnostavaan ihmiseen, josta voi olla paljon apua matkalla eteenpäin. On verkostoitumisen ja suunnitelmien laatimisen aika.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Älä tee asioista tarpeettoman mutkikkaita. Seuraa vaistoasi, joka johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Hienotunteisuus on nyt tarpeen kommunikoidessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Voit vaikuttaa asioihin paljon omalla asenteellasi. Älä anna mielialojesi heitellä sinua miten sattuu. Valitse itse, mihin suuntaat energiasi.

 

LEIJONA

Päivä vaatii sinulta kovaa työpanosta. Muista myös vaihtaa vapaalle ja irrotella kunnolla tilaisuuden siihen saadessasi. Tasapainon ylläpitäminen on tärkeää.

 

NEITSYT

Hengitä syvään, ennen kuin lähdet eteenpäin. Saatat päätyä tekemään ikävän mokan, jos kiirehdit ottamatta asioista selvää. Tarjolla on runsaasti tietoa.

 

VAAKA            

Ongelmia nousee pintaan, jos päästät tunteesi valloilleen. Ole järkevä ja valitse sanasi huolella. Pysyttele budjettisi rajoissa.

 

SKORPIONI

On aika laittaa suunnitelmasi testiin. Kuuntele järjen ääntä. Voit välttyä inhottavalta mokalta, jos otat kokeneemman neuvot vastaan.

 

JOUSIMIES

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On avoimien keskustelujen aika. Ilman puhdistaminen tekee hyvää, jos osaat olla kuulolla ja diplomaattinen.

 

KAURIS

Nyt on parasta noudattaa sääntöjä. Yhteisiä sopimuksia on syytä vaalia, sillä sooloilu johtaa nopeasti ongelmiin. Ota etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin.

 

VESIMIES

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Nyt ei ole hyvä hetki antaa ajatustesi vaellella. Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla oma itsesi.

 

KALAT

Sinun on oltava järjestelmällinen ja määrätietoinen hankkeissasi. Kotona kytee ongelma, johon on syytä tarttua nopeasti. Älä anna tilanteen tulehtua.

 

OINAS

On aika säätää elintapoja kohdilleen. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla