Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Älä luovu optimismistasi, vaikka päivä toisi mukanaan pieniä takaiskuja. On aika panostaa terveellisiin elintapoihin. Korjaa repsahtaneet rutiinit kohdilleen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Kanavoi energiasi oikeaan suuntaan. On aika edetä täydellä höyryllä kohti unelmiasi. Ota opiksi tapaamaltasi inspiroivalta ihmiseltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet harkinnut tilannettasi kaikilta kanteilta. Pidä huolta itsestäsi etenkin liikenteessä. Päivä sisältää muutaman läheltä piti -hetken.

 

KAKSONEN

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Saat arvokkaan liittolaisen, jos osaat pelata korttisi oikein. Katso tarkkaan myös, mitä tulet luvanneeksi.

 

RAPU

Älä anna tunteiden ottaa valtaa. Päätökset on nyt tehtävä logiikkaan nojaten, sillä muuten päädyt ongelmiin. Joku yrittää testata kärsivällisyyttäsi.

 

LEIJONA

Ilmaise tunteitasi rehellisesti, mutta muut huomioon ottaen. Ymmärrät tänään jotain arvokasta toiveistasi ja tarpeistasi. Anna romantiikalle tilaa.

 

NEITSYT

Lähde lyhyelle matkalle tai tutustu uuteen ihmiseen. On aika laajentaa horisonttia ja kiinnostua erilaisista asioista. Ota ihmissuhteesi suurennuslasin alle.

 

VAAKA            

Vietä aikaa seurassa, jossa olosi on kotoisa. On tärkeää, että lähipiirissäsi ymmärretään sinua ja kiinnostuksen kohteitasi. Älä ota muiden taakkoja kantaaksesi.

 

SKORPIONI

Ota hoitaaksesi vain sen verran, kuin jaksat. On turha testailla kapasiteettiasi, jos hyvinvointisi kärsii siitä. Luvassa on väittelyitä ja kiivasta sanailua.

 

JOUSIMIES

Pidä elämäsi mutkattomana. Älä anna kenenkään sanella sinulle liian kovia ehtoja. Puhu itse omasta puolestasi antamatta kenenkään päättää asioistasi.

 

KAURIS

Joku muuttaa mieltään. Anna muiden tehdä omia juttujaan antamatta sen sekoittaa omia suunnitelmiasi. Hyväksy asiat, joita et voi muuttaa.

 

VESIMIES

Keskity päivän tarjoamiin positiivisiin yllätyksiin. Vihalle ja kaunan kantamiselle ei ole nyt tilaa. Vähennä puhetta ja lisää konkreettista toimintaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla