Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Tartu työhön itse siellä, missä haluat nähdä muutoksia. Koti tai työympäristö voi olla nyt uudistusten keskellä. Joskus tarvitsee vain pyytää apua saadakseen.

KALAT

Ilmassa on ihastusta. On otollinen hetki uusien ihmisten tapaamiselle. Etenkin maisemanvaihto saattaa viedä sinut odottamattomaan seuraan.

OINAS

Satsaa itseesi. On aika miettiä, mitä sinulta nyt puuttuu, ja mitä voit tehdä asian korjaamiseksi. Konkreettisissa teoissa on voimaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Optimismi on omiaan avaamaan ovia. Pidä asenteesi kohdillaan ja ota lievät takaiskutkin vastaan hyvinä haasteina. Kaikki riippuu nyt sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Olet nyt parhaimmillasi tehdessäsi työtä taustalla, suurten ihmisjoukkojen ulkopuolella. Hiljaisuus tekee hyvää ajatuksillesi, ja uusia ideoita saattaa nousta pintaan.

RAPU

Ryhmässä on voimaa. Lähde nauttimaan ihmisten seurasta, niin saat heistä uutta virtaa ja perspektiiviä omiin kuvioihisi. Nyt ei ole aika vetäytyä kuoreesi.

LEIJONA

Suuntaa energiasi oikeaan kohteeseen. Vältä väittelyä ja kaikenlaista draamaa. Voit sen sijaan päästä tänään lupaavia harppauksia eteenpäin projektissasi.

NEITSYT

Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Tarkastele vaihtoehtojasi ja punnitse huolella, mitä olet valmis uhraamaan. Ole valmis aloittamaan muutos itsestäsi.

VAAKA

Nyt on aika lähteä liikkeelle. Vaihda maisemaa, tutustu uuteen ihmiseen tai aloita haastava projekti. Tarvitset tuoretta säpinää ja jännitystä.

SKORPIONI

Rakkauselämäsi menee kaiken muun edelle tänään. Vietä aikaa läheisesi kanssa hänen asioilleen omistautuen. Kuunteleminen on tärkeintä.

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi pois alta, ennen kuin ne kasaantuvat stressaavaksi kasaksi. Liikunta auttaa pitämään mielesi rauhallisena. Varaa päivästä aikaa myös rentoutumiseen.

KAURIS

Saat tilaisuuden auttaa tuttavaa. Päivä avaa sinulle uusia mahdollisuuksia. Jututa ihmisiä ja kysele lisää sinua kiinnostavasta asiasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla