Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä pakota ketään taipumaan kannallesi. Tänään on parasta antaa asioiden edetä omalla painollaan. Luota itseesi ja tulevaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Intosi näkyy kauas ja motivoi myös muita liikkeelle. Varo vauhtisokeutta ja kieltäydy ottamasta vastaan kohtuuttomia vaatimuksia. Vältä rahan lainaamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Hoida puolitiehen jääneitä asioita pois alta. Tänään on tärkeää olla tehokas ja vastuullinen. Pieniltä vastoinkäymisiltä ei voi välttyä.

 

HÄRKÄ

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Sinun on päästävä eteenpäin asioissa. On aika tehdä muutoksia, vaikka siitä ei tulisi helppoa.

 

KAKSONEN

Anna mielikuvituksesi vaeltaa, sillä nyt on aika haaveilla. Pääsi tuottaa ideoita liukuhihnalta, eikä sinun tarvitse muuta kuin valita parhaat päältä.

 

RAPU

Punnitse vaihtoehtojasi tarkkaan. On aika ottaa rohkea askel eteenpäin. Menneisyyden läpi käyminen auttaa oikean ratkaisun tekemisessä.

 

LEIJONA

Haali ympärillesi ihmisiä, jotka inspiroivat sinua. On aika verkostoitua ja kuunnella hyviä neuvoja. Rakenna perusteita tulevaa varten.

 

NEITSYT

Päivä pyörii ihmissuhteiden ympärillä. Ilmassa on ihastusta ja romantiikkaa. Saat ilahduttavia kehuja yllättävältä taholta.

 

VAAKA            

Varaa päivästä aikaa sinulle ja läheisellesi. Mielesi muuttuu tärkeän asian suhteen. On aika laatia yhteisiä suunnitelmia lähitulevaisuudelle.

 

SKORPIONI

Tee jotain uutta ja jännittävää. On aika kiinnostua erilaisista asioista ja etsiä rajoja. Tutustut nyt helposti porukkaan missä liikutkin.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana siitä, missä seurassa jaat yksityisasioitasi. Liikkeellä on nyt uteliaita, joihin kannattaa pitää turvaväli. Pidä oikeat ystävät lähelläsi.

 

KAURIS

On aika ottaa mielikuvitus käyttöön. Älä tyydy vanhoihin ja pölyttyneisiin kuvioihin, sillä nyt on otettava riskejä. Jokin ystävyyssuhteistasi saa uusia piirteitä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla