Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Hillitse impulssejasi. On huono juttu, jos annat niiden heitellä sinua ympäriinsä. Valikoi tänään sanasi ja seurasi huolella.

KAURIS

Mieti, mitä todella tarvitset. Edessäsi on tulevaisuuttasi koskevia päätöksiä. Ota kaikki irti kiinnostavan ihmisen seurasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VESIMIES

Mene selvittämään mahdolliset ongelmat suoraan sinne, missä kiikastaa. Välikäsiä on syytä välttää tänään. Vilpittömyys on paras valttisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Lähde tapaamaan ihmisiä. Sinulle tarjoutuu kiinnostava mahdollisuus tehdä jotain uutta. Kokeile rajojasi ja kyseenalaista rohkeasti vanhat ajattelumallit.

OINAS

Satsaa hyvinvointiisi. On aika miettiä, miten voisit tehdä arjestasi sujuvampaa. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa.

HÄRKÄ

Positiiviset muutokset alkavat rehellisyydestä ja avoimuudesta. Puhu suusi puhtaaksi, kun saat siihen tilaisuuden. Päivä lykkää aluilleen hyödyllisen keskustelun.

KAKSONEN

Moni asia riippuu tänään vain sinusta. Ole aktiivinen ja ilmoita rohkeasti, mistä itse haaveilet. On aika tehdä laskelmoituja siirtoja.

RAPU

Kohdallesi on luvassa positiivisia muutoksia. Sinun hommasi on pitää mielesi avoimena ja asenteesi joustavana. On aika päästää irti menneistä.

LEIJONA

Pidä tärkeät yksityiskohdat omana tietonasi. Olisi nyt paha virhe julkistaa suunnitelmasi liian aikaisessa vaiheessa. Ympärilläsi liikkuu uteliasta porukkaa.

NEITSYT

Kerro rohkeasti, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun on aika olla esillä. Rakkauselämääsi on luvassa uusia käänteitä lupaavaan suuntaan.

VAAKA

Pidä huolta siitä, että omat hommasi tulevat tehdyiksi ajallaan. Nyt ei ole hyvä juttu jäädä jälkeen aikatauluista. Joku lähestyy sinua lupaavan uutisen kanssa.

SKORPIONI

Lähde liikkeelle. Nyt on aika takoa täysillä. Voit saada paljon aikaan tänään, sillä onni on puolellasi ja apujoukkoja löytyy helposti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla