Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Mielessäsi pyörii nyt muutoksen mahdollisuuksia. Jotain suurta on tuloillaan. Pidä stressisi kurissa tekemällä arjestasi mahdollisimman sujuvaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Voit antaa kodillesi uuden ilmeen kunnon siivouksella tai sisustuksen kohentamisella. Tavarasta luopuminen tekee hyvää. On aika raivata tilaa myös uusille ajatuksille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Älä ole tänään liian ankara itsellesi. Tarvitset nyt aikaa tiettyjä asioita käsitelläksesi. Luota itseesi ja taustajoukkoihisi.

 

VESIMIES

Raha-asioissa on oltava nyt tarkkana. Kuuntele hyvän ystävän tai perheenjäsenen neuvoja. Oikoreitti ei välttämättä kannata.

 

KA5LAT

Satsaa terveellisiin elämäntapoihin. Riittävä uni ja tasapainoinen ruokavalio ovat olennaisia elementtejä arjessasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

OINAS

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Pidä puoliasi ikäviä kommentteja vastaan. Sinun on huolehdittava rajoistasi itse.

 

HÄRKÄ

Älä ryntää tekemään päätöksiä. Tänään on otettava yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Etappi kerrallaan etenemällä päädyt oikeaan paikkaan.

 

KAKSONEN

On aika istua alas suunnittelemaan tulevaa. Haaveesi kantavat sinua eteenpäin, joten luota mielikuvitukseesi. Luovuus on paras valttisi.

 

RAPU

Ole tarkkana. Tänään on oltava valppaana joka hetki ja tartuttava epäröimättä hyvään tilaisuuteen, joka kohdallesi osuu. Tasapaino on kaikki kaikessa.

 

LEIJONA

Ota asioista selvää etukäteen. On tärkeää, että sinulla on mahdollisimman paljon tietoa ennen kuin lähdet liikkeelle. Anna tilaa romantiikalle.

 

NEITSYT

Suuntaa kohti positiivisia muutoksia. Tänään on uskallettava ottaa riskejä. Älä epäröi pyytää pulmaasi apua hyvältä tyypiltä.

 

VAAKA

Vietä aikaa seurassa, jossa olet parhaimmillasi. Ansaitset nyt lepoa ja hemmottelua. Keskity nyt ennen kaikkea ottamaan rennosti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla