Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Älä anna negatiivisten ajatusten hidastaa sinua. Aggressiivisuus ei tuo kuvioon mitään hyvää. Sinun on päästettävä höyryjä ulos.

 

JOUSIMIES

Ota asioista selvää ennen kuin vedät johtopäätöksiä. Selvitä väärinymmärrys niin nopeasti kuin mahdollista. Suora puhe pelastaa tilanteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Älä leiki kenenkään tunteilla. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Ole valmis kuuntelemaan kaikenlaisia ehdotuksia mitään tyrmäämättä.

 

VESIMIES

Tunteesi risteilevät tänään laidasta laitaan. Kokeile tehdä asiat tavallisesta poikkeavalla tavalla ja katso, mihin se vie. On aika testata rajoja.

 

KALAT

Sinulla on vaikeuksia ajatustesi järjestelemisessä tänään. Älä anna sekavan tilanteen hämmentää sinua täysin. Käänny hyvän ystävän puoleen.

 

OINAS

Hoida keskeneräisiä asioita pois alta. Nyt on aika puhdistaa pöytää ja puhua aiheesta, joka hidastaa menoasi. Avoimuus on kaiken hyvän alku.

 

HÄRKÄ

Älä pysähdy nyt, kun sinulla on hyvä vauhti päällä. Sinnikkyys on tänään paras valttisi. Pääset erityisesti työasioissa lupaavasti eteenpäin.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja tarttua hommiin. Päättäväisyytesi on omaa laatuaan. Mikään haaste tai ongelma ei ole sinulle tänään liikaa.

 

RAPU

Auktoriteettihahmot saattavat aiheuttaa tänään ongelmia. Pitkät hermot pelastavat sinut vaikeasta tilanteesta. Vedä henkeä ja odota parempaa hetkeä.

 

LEIJONA

Suuntaa kohti asioita ja ihmisiä, jotka kiinnostavat sinua. Älä vaivaa päätäsi sillä, mitä muut ajattelevat. Uskalla erottua joukosta.

 

NEITSYT

Etene asioissa tänään varovaisesti. Joku saattaa muuttaa tänään mielensä. Varaudu henkisesti yllätyskäänteisiin.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia myös muutoksia tehdessäsi. Nyt ei ole paras mahdollinen hetki paistatella huomion keskipisteessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla