Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Avaa ovi kaikelle uudelle ja positiiviselle. On aika lähteä vieraille vesille ja haalia uusia haasteita elämääsi. Älä anna kenenkään pidätellä sinua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Pidä tunteesi ja suunnitelmasi omana tietonasi, jos se tuntuu oikealta vedolta. Sinulla on nyt valmisteltavaa. Uteliaat kannattaa pitää loitolla, sillä tarvitset omaa rauhaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Päivän tapahtumat vaativat myötätuntoa ja kuuntelemista. Ota etäisyyttä ihmisiin, joilla on sinuun negatiivinen vaikutus. Et nyt kaipaa lannistavaa ilmapiiriä.

 

KAURIS

Viehätysvoimastasi on paljon hyötyä tänään neuvottelutilanteessa. Hienotunteisuus ja karismasi ovat lyömätön yhdistelmä, eikä sinulle ole helppoa sanoa ei.

 

VESIMIES

Tarkkaileminen on tänään tärkeää. Pidä elämäsi yksinkertaisena keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan. Täsmälliset tavoitteet vievät sinut pitkälle.

 

KALAT

Anna luovuutesi johdattaa sinua, mutta kuuntele myös järjen ääntä. Joku neuvoo sinua hyväntahtoisesti, eikä häntä kannattaa sivuuttaa.

 

OINAS

On aika toimia. Sinulla on velvollisuuksia hoidettavanasi, eikä kenellekään kannata jättää nyt varaa valittaa. Väittelyt jäävät nyt helposti vain kiertämään kehää.

 

HÄRKÄ

Älä jää odottelemaan muutoksia, vaan toimi itse niiden kantavana voimana. Moni asia on tänään kiinni vain itsestäsi. Lähde reippaasti liikkeelle.

 

KAKSONEN

Sinun kannattaa olla tänään aktiivinen. Joku lähistöllä saattaa kaivata apua. Saat loistavan tilaisuuden näyttää muille hyvää esimerkkiä.

 

RAPU

Tee jotain, mikä tuottaa iloa juuri sinulle. Juttele läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Yhdessä päädytte ratkaisuun, joka tyydyttää kaikkia osapuolia.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusiin asioihin ja ihmisiin tutustumiseen. Päivä tarjoaa sinulle tietoa, joka kannattaa painaa mieleen. On aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

 

NEITSYT

Älä elä yli varojesi. Nyt kannattaa pitää silmällä niin tavaroitasi kuin rahojasikin. Suhtaudu varauksella sinulle heitettyyn haasteeseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla