Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Älä anna hyvän idean kaatua väärinkäsitykseen, joka on helposti korjattavissa. Diplomatia tekee ihmeitä.

VESIMIES

Selvitä ilmaan jäänyt väärinkäsitys pois päiväjärjestyksestä. Suoruus ja reilu asenne auttavat sinut pitkälle. Omistaudu tärkeälle ihmissuhteelle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KALAT

Älä haali itsellesi liikaa tekemistä. Ole kärsivällinen ja anna asioille aikaa kehittyä. Vedä tiukan paikan tullen syvään henkeä ja pyydä kokeneemmalta neuvoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Käänne katse sisimpääsi. Sinun kannattaa nyt päästää luovuutesi valloilleen ja seurata vaistoasi. Ilmassa on romantiikkaa.

HÄRKÄ

Pysy ajan tasalla tapahtumista. Muutoksia on luvassa, mutta tahti ei ehkä ole sellainen, kuin odotit. Annos realismia tekee nyt hyvää.

KAKSONEN

Lykkää liikkeelle muutoksia. Piristävä päivitys ulkoiseen minään voi tehdä hyvää. Vuosi pääsee vauhtiin vaatekaapin kierrättämisellä tai kampaamokäynnillä.

RAPU

Varo, ettei innokkuutesi vaihdu inttämiseen. Usko hyvällä, jos sinulle sanotaan ei. Jatka matkaasi jäämättä kiinni menneisiin.

LEIJONA

Kerää kiinnostavasta aiheesta mahdollisimman paljon tietoa. Vedä johtopäätöksiä vasta sitten, kun sinulla on siihen tarvittavat faktat hallussasi. Kyseenalaista reippaasti kuulemasi.

NEITSYT

Aloita päivä puhtaalta pöydältä. Menneiksi kuitattuun juttuun on turha palata enää. Anna vanhan riidan unohtua ja käännä katse tulevaan.

VAAKA

Varaa päivästä aikaa lepäämiseen. Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden kanssa on ilo keskustella. Nyt kannattaa kiinnostua uusista asioista.

SKORPIONI

Anna mielikuvituksesi näyttää sinulle tietä. Tapaat ihmisen, jonka kanssa juttu lähtee luistamaan välittömästi. Hetki on otollinen romanssin tai ystävyyden syntymiselle.

JOUSIMIES

Yksittäisen selkkauksen ei tarvitse määritellä koko päivääsi. Asennoitumisesi ratkaisee paljon enemmän. Kiinnitä huomiota niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiisi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla