Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tee jotain, josta on hyötyä niin itsellesi kuin muillekin. Ota avuksesi hyvä tyyppi, jolla on samat tavoitteet kuin sinulla. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Älä jää odottelemaan, että sinua tullaan hakemaan. Lähde itsenäisesti liikkeelle ja raivaa tarvittaessa oma polkusi. Pura sydäntäsi ystävällesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Tee elämästäsi mahdollisimman yksinkertaista. Jätä vanhat draamat taaksesi ja jatka alkuvuoteen rauhallisin mielin. Etsi tarvittaessa taustatukea.

 

OINAS

Keskity hoitamaan taloudellisia asioita. On tärkeää, että pääset aloittamaan vuoden puhtaalta pöydältä. Joku lähipiiristäsi muistaa sinua tiukalla palautteella.

 

HÄRKÄ

Määrätietoisuutesi on omaa laatuaan. Älä hermostu turhista pikkujutuista ja puske eteenpäin kohti uusia haasteita. Muiden päätösten ei tarvitse vaikuttaa sinuun.

 

KAKSONEN

Älä anna huomiosi karata epäolennaisuuksiin. Pidä budjetistasi kiinni ja vastusta parhaasi mukaan houkutuksia. Vakaa tahti on nyt paras taktiikka etenemiseen.

 

RAPU

Pidä silmät auki, sillä ympärilläsi tapahtuu kaikenlaista kiinnostavaa. Sinun ei ole mikään pakko lähteä tielle, joka ei tunnu omaltasi. Uskalla olla erilainen.

 

LEIJONA

Lähde liikkeelle. Pidä ohjat omissa käsissäsi antamatta ulkopuolisten sekaantua asioihisi. Ihmissuhteisiin on luvassa onnellisia käänteitä.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan ystäviä ja päivittämään kuulumisia. Joku antaa sinulle loistavan neuvon, josta on pian hyötyä. Älä kiusaa itseäsi vanhalla jutulla.

 

VAAKA            

Peräänny riidanhaluisen ihmisen tieltä. Keskity pikemminkin omiin suunnitelmiisi. Tarjolla on nyt apua, johon ei kannata olla tarttumatta.

 

SKORPIONI

Kuuntele, mitä sinulle kerrotaan. Joku tarjoaa sinulle arvokasta tietoa, joka on syytä painaa mieleen. On aika tehdä rohkeita siirtoja.

 

JOUSIMIES

Vanhojen muistelemisesta on apua. On aika tehdä jotain radikaalia ja uskaltautua uudelle polulle. Ilmassa on ihastusta ja yllätyksiä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla