Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Kohdallesi osuu nyt runsaasti lupaavia tilaisuuksia, joista on vain seulottava parhaat joukosta. Kuuntele itseäsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Älä anna periksi manipuloivalle tyypille. Tänään on tärkeää, että pidät puoliasi. Omat tarpeesi on syytä huomioida joka käänteessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, josta muutkin saattavat hyötyä. Älä anna ujouden muodostua tänään esteeksi itsellesi.

 

JOUSIMIES

Etene asioissa maltillisesti ja selustaasi tarkkaillen. Kiirehtiminen johtaa helposti ongelmiin. Lähistöllä on ihminen, jolla on kyseenalaiset motiivit.

 

KAURIS

Anna tunteidesi näkyä. Joku lähelläsi tarvitsee nyt erityisen paljon sanojasi ja läsnäoloasi. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitteitä.

 

VESIMIES

Avaudu vain seurassa, jonka tiedät luotettavaksi. Salaisuudet kannattaa jakaa pienen ja tarkkaan valikoidun piirin kanssa. Luota vaistoosi.

 

KALAT

Tähtää vakauteen ja turvallisuuteen. On aika suunnitella tulevaisuutta. Loistava tilaisuus osuu kohdallesi yksityiselämässäsi tai työkuvioissa.

 

OINAS

Katso tarkkaan, miten tulet tulkinneeksi sinne kerrotut asiat. Selvitä kysymysmerkit kasvokkain. Huhupuheilta kannattaa sulkea korvasi kokonaan.

 

HÄRKÄ

Muutoksia on tulossa. Ne vievät sinua oikeaan suuntaan, joten päästä suosiolla irti menneistä. Romanttinen yllätys sulostuttaa päivääsi.

 

KAKSONEN

Vältä sekaantumista asioihin, jotka eivät kuulu sinulle. Kuuntele ja tarjoa olkapäätä tarvitsevalle, mutta älä kiirehdi antamaan neuvoja. Puolueettomana on hyvä pysyä.

 

RAPU

Kotona tai perhepiirissä on luvassa muutoksia. Ota kaikki uusi vastaan uteliaana ja reippaalla asenteella. Menneisiin ei kannata jäädä kiinni.

 

LEIJONA

Lähde liikkeelle siitä, mikä sopii juuri sinulle. Muita seuraamalla et pääse kovin pitkälle. Luota itseesi ja kuuntele sisäistä ääntäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla