Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten ilmoille. Uudet ympyrät tekevät sinulle hyvää. Ole avoin vaikutteille ja kiinnostaville tuttavuuksille.

 

VAAKA

Tarjoa mielipiteitäsi ja rakentavia ehdotuksia tänään. Joku käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Ole valmis pitämään puoliasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Tyydy turvallisesti rullaaviin rutiineihin. Nyt ei ole aika ottaa turhia riskejä. Pelaa varman päälle ja säästä uhkarohkeat vedot myöhemmäksi.

 

JOUSIMIES

Pysyttele kotona ja ota rennosti. Älä hanki itsellesi lisästressiä, vaan keskity lataamaan akkujasi yksin tai hyvässä seurassa.

 

KAURIS

Energiasi on nyt huipussaan, mikä tekee sinusta pysäyttämättömän. Mikään haaste ei ole sinulle tänään liikaa. Ota uudet käänteet vastaan avoimin mielin.

 

VESIMIES

Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta. Etenkin raha-asioissa on luvassa uusia käänteitä. Onni on tänään puolellasi.

 

KALAT

Hoida tekemättömät asiat pois alta ennen kuin siirryt asioissa eteenpäin. Pääset pian harmaudesta mielekkäämpien kuvioiden pariin.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Ota etäisyyttä ihmiseen, jolla on sinuun negatiivinen vaikutus. Valitse seurasi huolellisesti tänään.

 

HÄRKÄ

On muutosten aika. Kaikki riippuu tänään sinusta, joten lähde liikkeelle. Työrintamalta kuuluu jotain uutta ja jännittävää.

 

KAKSONEN

Nauti päivästä hyvässä seurassa. Kutsu ystävät kotiisi tai lähde ulos irrottelemaan. On aika laatia suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta. On aika kiinnostua kaikesta ympärilläsi. Avoimuutesi ja positiivinen energiasi ovat lyömätön yhdistelmä.

 

LEIJONA

Älä lähde mukaan konfliktiin. Kierrä draama kaukaa ja keskity kehittämään itseäsi. Pääset tänään hyviä harppauksia eteenpäin projektissasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla