Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten ilmoille. Uudet ympyrät tekevät sinulle hyvää. Ole avoin vaikutteille ja kiinnostaville tuttavuuksille.

 

VAAKA

Tarjoa mielipiteitäsi ja rakentavia ehdotuksia tänään. Joku käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

SKORPIONI

Tyydy turvallisesti rullaaviin rutiineihin. Nyt ei ole aika ottaa turhia riskejä. Pelaa varman päälle ja säästä uhkarohkeat vedot myöhemmäksi.

 

JOUSIMIES

Pysyttele kotona ja ota rennosti. Älä hanki itsellesi lisästressiä, vaan keskity lataamaan akkujasi yksin tai hyvässä seurassa.

 

KAURIS

Energiasi on nyt huipussaan, mikä tekee sinusta pysäyttämättömän. Mikään haaste ei ole sinulle tänään liikaa. Ota uudet käänteet vastaan avoimin mielin.

 

VESIMIES

Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta. Etenkin raha-asioissa on luvassa uusia käänteitä. Onni on tänään puolellasi.

 

KALAT

Hoida tekemättömät asiat pois alta ennen kuin siirryt asioissa eteenpäin. Pääset pian harmaudesta mielekkäämpien kuvioiden pariin.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Ota etäisyyttä ihmiseen, jolla on sinuun negatiivinen vaikutus. Valitse seurasi huolellisesti tänään.

 

HÄRKÄ

On muutosten aika. Kaikki riippuu tänään sinusta, joten lähde liikkeelle. Työrintamalta kuuluu jotain uutta ja jännittävää.

 

KAKSONEN

Nauti päivästä hyvässä seurassa. Kutsu ystävät kotiisi tai lähde ulos irrottelemaan. On aika laatia suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta. On aika kiinnostua kaikesta ympärilläsi. Avoimuutesi ja positiivinen energiasi ovat lyömätön yhdistelmä.

 

LEIJONA

Älä lähde mukaan konfliktiin. Kierrä draama kaukaa ja keskity kehittämään itseäsi. Pääset tänään hyviä harppauksia eteenpäin projektissasi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa ja rullaavaa. Tarvitset paikan, jossa ajatukset virtaavat ja sinulla on helppo olla.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena uusien ihmisten kanssa. Tänään paras ratkaisu voi olla kokeneemman kuunteleminen. Hidasta tahtia, ennen kuin jotain sattuu.

 

SKORPIONI

Älä ota kantaaksesi toisten ongelmia. Keskity omiin projekteihisi koko voimallasi. Tarjoa neuvoja tilaisuuden tullen kuormittamatta itseäsi liikaa.

 

JOUSIMIES

Ole kekseliäs, sillä mielikuvituksen rikkaus on tänään vain plussaa. Tähyä menneisyyteesi, jos tarvitset ohjeita. Voit välttyä putoamasta samaan kuoppaan kahdesti.

 

KAURIS

Ole selkeä ja suora kertoessasi suunnitelmistasi. Nyt on parasta vääntää asiat rautalangasta. Kohtaat vastaväitteitä, joista ei pidä hermostua.

 

VESIMIES

Älä taivu tekemään liian pikaista päätöstä vain siksi, että joku kasaa sinulle paineita. Kuuntele itseäsi ja pidä turvaväli manipuloivaan tyyppiin.

 

KALAT

Ole utelias ja kysele lisää. Saat selville jotain arvokasta ja tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Sinulle on nyt tarjolla paljon mahdollisuuksia.

 

OINAS

Anteliaisuutesi on sinulle hyvää mainosta. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka pyörii ajatuksissasi. Hänellä on sinulle uutisia.

 

HÄRKÄ

Punnitse saamaasi ehdotusta kauan ja huolella, ennen kuin teet päätöksesi. Olet tekemäisilläsi jotain aivan uutta. Juttele ensin kokeneemman kanssa.

 

KAKSONEN

Älä menetä hermojasi pikkujutun vuoksi. Anna kilpailuhenkisen tyypin mennä omia polkujaan. Mukaan lähteminen ei ole järkevä ratkaisu.

 

RAPU

Lähde ulos viihtymään. Mielikuvituksesi nousee lentoon päivän tapahtumien innoittamana. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

LEIJONA

Panosta ihmissuhteisiisi. Ole läsnä ja kuuntele, mitä läheiselläsi on sydämellään. Älä silti anna kenenkään hyppyyttää sinua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.