Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde nauttimaan ystävien ja sukulaisten seurasta. Tarvitset tukiverkostojasi tänään. Olet tekemässä suurta päätöstä, joka vaatii kriittistä tarkastelua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Ole rehellinen itsellesi. Avoimuus on nyt paras käyntikorttisi ihmisten parissa. Ole rohkeasti oma itsesi riippumatta siitä, mitä mieltä muut ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Sinun on aika pitää hauskaa. Löydät itsesi hyvästä seurasta, jossa olosi on kotoisa. Päivä toimii sytykkeenä loistaville ideoille.

 

VAAKA            

Älä heittäydy mukaan mihinkään uuteen, ennen kuin olet kartalla asioista. Kysy lisää ja anna vastauksesi vasta viisastuneena. Jokin ei vielä täsmää.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ja ota opiksi. Näet jotain kiinnostavaa, joka voi tarjota sinulle uutta suuntaa tulevan varalle. Kerää voimasi ja suunnista kohti unelmiasi.

 

JOUSIMIES

Saat tarjouksen, joka kannattaa tarkistaa kunnolla. Kaikki ei nyt ole sitä, miltä näyttää. Kuuntele vaistoasi, jos se hälyttää.

 

KAURIS

On aika miettiä asumiseen liittyviä asioita. Kohdallesi osuu tilaisuus, jota kannattaa harkita. Ajattele käytännönläheisesti.

 

VESIMIES

Älä jää väittelemään, jos keskustelu tuntuu kiertävän kehää. Hoida omat asiasi ja anna muiden mennä eri reittejä, jos he niin haluavat.

 

KALAT

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen kanssa. Kerro, mitä toivot tulevalta. On yhteisten haaveiden ja suunnittelun aika.

 

OINAS

Et ehkä pidä muutoksista, joita päivä tuo tullessaan. Älä takerru yksityiskohtiin. Luota siihen, että tulossa on jotain parempaa.

 

HÄRKÄ

Älä lähde mukaan draamaan, joka ei oikeastaan kuulu sinulle. Anna jokaisen hoitaa omat sotkunsa. Päivä tuo mukanaan iloisen yllätyksen.

 

KAKSONEN

Joku vääntelee sanojaan. Ole tarkkana omista puheistasi, sillä saatat tulla helposti väärin ymmärretyksi. Kommunikointi vaatii nyt panostusta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla