Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota yhteyttä vanhaan työkaveriin tai lapsuuden ystävään. Menneiden muisteleminen selkiyttää ajatuksiasi. Kuunteleminen on tänään pääasia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

On aika siirtyä ideoista käytäntöön. Testaa ajatustasi tositoimissa ja vedä johtopäätöksiä sen pohjalta. Unelmointi alkaa kantaa hedelmää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden kanssa juttu luistaa ja olosi on kotoisa. Seurasi vaikuttaa paljon fiilikseesi. Valikoi elämääsi positiivisia vaikutteita.

 

NEITSYT

Älä lankea houkutuksiin, vaan pidä pää kylmänä. Kaikki helpottuu, jos pidät tavoitteesi mielessäsi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

VAAKA            

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Seuraa toimintaa ja sano epäröimättä mielipiteesi ääneen. Tasainen vauhti on olennainen osa etenemistäsi.

 

SKORPIONI

On liikkeen ja muutoksen aika. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa olosi ei ole mukava. Sinun on päästettävä irti asioista, jotka eivät tuo elämääsi iloa.

 

JOUSIMIES

Anna menneisyyden kokemustesi johdattaa sinua eteenpäin. Rahan kanssa on nyt syytä olla varovainen. Vältä lainaamista ja jätä suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

KAURIS

Oma-aloitteisuudesta saa tänään pisteitä. Lähde liikkeelle omasta kipinästäsi. Herätät nyt  positiivista huomiota missä liikutkin.

 

VESIMIES

Hoida keskeneräisiä asioita vauhdilla pois alta. Nyt on tyhjennettävä pöytää tulevien projektien varalta. Pidä stressi kurissa hyvällä suunnittelulla.

 

KALAT

Lähde ulos pitämään hauskaa. On aika tutustua ihmisiin ja yllättyä. Päivä tutustuttaa sinut tyyppiin, johon kannattaa pitää yhteyttä.

 

OINAS

Avaa ovi uusille mahdollisuuksille. Nyt ei pidä jäädä menneisiin rypemään. Ota kaikki käänteet ja yllätykset ennakkoluulottomasti vastaan.

 

HÄRKÄ

Anna kunnianhimosi johdattaa sinua eteenpäin. Jos haluat muiden huomaavan sinut, on sinun astuttava esiin joukosta. Rakkauselämääsi on luvassa iloinen yllätys.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla