Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Pidä silmällä tavaroitasi ja rahojasi. On aika satsata vakauteen fiksuilla pitkän tähtäimen siirroilla. Hidasta tahtia heti, jos jokin epäilyttää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Läheiselläsi on sinulle neuvoja ja henkistä tukea. Nyt on oltava avoin ja rehellinen tunteista puhuttaessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Sinun on oltava valmis taipumaan kompromissiin, jos aiot päästä asioissa eteenpäin. Joustavuus avaa sinulle ovia. Tutustut nyt lukuisiin uusiin ihmisiin.

 

LEIJONA

Lähde sinne, missä tapahtuu. Saat tilaisuuden auttaa pulaan joutunutta. Tapahtumaketjusta on loppujen lopuksi hyötyä myös itsellesi.

 

NEITSYT

Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaikuttaa riidanahaluiselta. Sinulla on parempaakin tekemistä. Nyt ei ole aika jumittaa toivottomassa tilanteessa.

 

VAAKA            

Kotisi vaatii nyt erityisen paljon huomiota. Muutoksia voi olla luvassa asuinjärjestelyihin tai perhesuhteisiin. Ota kaikki uusi vastaan avoimin sylin.

 

SKORPIONI

Pidä tauko kiireisesti pyörityksestä. Sinun on aika omistautua rakkaalle harrastukselle tai rentoutua muulla tavoin. Nauti yksin oleskelusta ja lataa akkujasi.

 

JOUSIMIES

On otollinen aika uusien ihmisten tapaamiselle. Päivä voi olla ystävyyden tai romanssin alku. Pidä silmät auki pelaamiseen taipuvaisen tyypin seurassa.

 

KAURIS

Saattaa olla aika vaihtaa suuntaa. Ajattele omaa parastasi ja ole tarkkana siitä, kenen sanaan luotat. Ympärilläsi pyörii nyt paljon puheliasta väkeä.

 

VESIMIES

Tarkkailemalla opit paljon. Seuraa omaa polkuasi sen sijaan, että kulkisit sokeasti lauman mukana. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurassa.

 

KALAT

Olisi ajan hukkaa jäädä voivottelemaan tapahtunutta. Pyri eteenpäin vauhdilla. Oma-aloitteisuudesta ja aktiivisuudesta saa nyt pisteitä.

 

OINAS

Lähde ottamaan asioista selvää. Jokin hämää sinua nyt, eikä vielä ole oikea aika tehdä ratkaisuja. Anna uteliaisuutesi johdattaa sinua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla