Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Älä väritä totuutta, vaikka se houkuttaisi helppona ratkaisuna. Keskity siihen, mikä tässä hetkessä on tärkeintä. Älä anna kenenkään kasata sinulle paineita.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Tee enemmän asioita, jotka tuottavat sinulle puhdasta iloa. Vietä aikaa itseäsi hemmotellen hyvässä seurassa tai omissa oloissasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Tarkastele vaihtoehtojasi, tee ratkaisu ja ryhdy toimeen. Loputtomiin jahkailu ei nyt ole fiksua. Voit vaihtaa myöhemmin suuntaa, jos huomaat erehtyneesi.

 

KAKSONEN

Älä painosta ketään tekemään ratkaisuja. Tee asiat itse, jos haluat olla valvomassa niitä joka hetki. Pikaisten johtopäätösten vetäminen on nyt riskialtista.

 

RAPU

Epäonnistumisia on turha pelätä. Vaikka niin kävisi, antavat ne arvokkaita opetuksia tulevan varalle. Mokaaminen saa sinut myös punnitsemaan arvojasi.

 

LEIJONA

Älä anna ympärilläsi vellovien muutosten hämmentää sinua. Tiedät, missä oma polkusi menee. Sinun ei tarvitse kopioida ketään muuta onnistuaksesi.

 

NEITSYT

Turvaudu mielikuvitukseesi, joka tarjoaa apua joka tilanteeseen. Kokemusten kerääminen on tänään tärkeää. Tapaat ihmisen, joka osoittautuu hyödylliseksi kontaktiksi.

 

VAAKA            

On aika keskittyä raha-asioihin. Säästäminen olisi nyt viisasta, joten älä anna periksi houkutuksille. Maltti ja kohtuus ovat muutenkin tarpeen tänään.

 

SKORPIONI

Lähde toteuttaman ideaasi ottamatta itseäsi turhan vakavasti. On aika ottaa riski ja katsoa, mihin se vie. Voit saada ihmeitä aikaan, jos uskallat panna itsesi likoon.

 

JOUSIMIES

Yllätyt iloisesti tuttavasi sanoista. Suhteenne nousee tänään uudelle tasolle. Katso tarkkaan, missä ja kenen kuullen jaat yksityisasioitasi.

 

KAURIS

Muutos tekee sinulle hyvää. On aika opetella uusia taitoja ja ottaa selvää sinua kiehtovasta asiasta. Matkan suunnittelu sopii päivän tunnelmaan hyvin.

 

VESIMIES

Älä ota tarpeettomia riskejä tänään. Kohenna asenteesi kohdilleen ja ylläty iloisesti seurauksista. Optimismi tekee nyt ihmeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla