Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Pidä tänään matalaa profiilia. Tee omat hommasi jättämättä kenellekään varaa kritisointiin. Nyt ei ole aika tehdä turhan pikaisia ratkaisuja.

KALAT

Seikkailu vetää sinua puoleensa. Nyt on kuitenkin parasta hidastaa hieman tahtia. Mieti tarkkaan, mikä palvelee tarkoitusperiäsi.

OINAS

Pysy kultaisella keskitiellä tänään. Tunteet karkaavat tänään helposti hallinnasta. Keskity pitämään unen saanti, ruokavalio ja liikuntatottumukset kunnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

On aika miettiä tulevaisuutta. Täytä suunnitelmasi motivoivilla mielikuvilla. Olet itse paras moottorisi eteenpäin pyrkiessäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Tarkista faktat kahdesti. Liikkeellä voi nyt olla vääristeltyä tietoa, joka voi pahimmillaan viedä sinut väärälle polulle. Ole kriittinen kuuntelija.

RAPU

Hyppää koko sydämelläsi mukaan uuteen projektiin. Saat paljon asioita aikaan, kun motivaatiosi on kohdillaan. Ilmassa on romantiikkaa.

LEIJONA

Pidä huolta itsestäsi. Psyykkisen ja fyysisen hyvinvointisi tulisi nyt olla kaiken keskipisteessä. Kieltäydy reilusti, jos joku alkaa vaatia sinulta liikaa.

NEITSYT

Kova työ palkitaan tänään. Satsaa kaikkesi sinulle tärkeään projektiin. Nyt ei ole aika jarrutella tai ottaa todesta joka ikistä kommenttia.

VAAKA

Pikkujuttu saattaa synnyttää tänään tunnemyrskyn. Nojaa tilannetajuusi ja lähesty hankalaa aihetta varovaisesti. Väärinkäsitystä voi olla hidasta korjata.

SKORPIONI

Luota vaistoosi. On tullut aika neuvotella ja hakea yhteistä ratkaisua. Esitä ajatuksesi harkitusti ja antaen jokaiselle tilaa.

JOUSIMIES

Kaikki ei suju tänään odotuksiesi mukaisesti. Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan, josta hyötyvät myös ihmiset ympärilläsi. Ota etäisyyttä turhaan draamaan.

KAURIS

Hae tukea läheisestäsi, jolla on sinulle rauhoittavia neuvoja. Tiedät vaistomaisesti, kenen puoleen kääntyä. Yhdessä laaditte uuden suunnitelman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla