Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Mieti uudestaan strategiaasi. Kaikki ei ole nyt kohdillaan. Varmista, että olet noudattanut saamiasi ohjeita mahdollisimman tarkkaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

On tärkeää, että pidät lupauksesi. Älä anna kenellekään aihetta epäillä uskollisuuttasi. Erityisesti ystävyydessä on oltava suoraselkäinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Sinulla on nyt avaimet käsissäsi. Saat tilaisuuden vaikuttaa asioihin pohjia myöten. Ota vastuu kantaaksesi ja tee itsesi näköisiä valintoja.

 

HÄRKÄ

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Optimismi tekee ihmeitä, joten älä takerru vääriin kohtiin. Suuntaa huomiosi seikkoihin, jotka ovat elämässäsi hyvin.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteissa sattuu ja tapahtuu tällä hetkellä. Älä anna kenenkään lietsoa sinua paniikkiin negatiivisilla puheillaan. Sinulla on aikaa tehdä juuri itsellesi sopivat ratkaisut.

 

RAPU

Luovat projektit ottavat nyt helposti tuulta alleen. Saat ansaittuja kehuja, jotka ovat omiaan piristämään päivääsi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Lähde tapaamaan kavereita. Silmäsi avautuvat tänään tärkeän asian suhteen. Ole avoin uusille käänteille, sillä nyt on aika rikkoa rajoja.

 

NEITSYT

Muutos tekee sinulle hyvää. Lähde tutustumaan uuteen ympäristöön tai porukkaan. Päivän kokemukset osoittautuvat merkittäviksi tulevan kannalta.

 

VAAKA            

Lähde tapaamaan kavereita. Jollakulla on sinulle uutisia, jotka yllättävät sinut täysin. Ota etäisyyttä liian vaativaksi heittäytyvään tuttavaan.

 

SKORPIONI

Seuraa unelmiasi mihin ne sitten johtavatkin. Avoimuus on nyt paras valttisi. Maisemanvaihdos vie sinut kohti uusia seikkailuja.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään huiputtaa sinua. Esitä lisäkysymyksiä, kunnes kaikki on selvää. Vaadi rehellisyyttä niin muilta kuin itseltäsikin.

 

KAURIS

Ihmissuhteet ovat nyt tärkeysjärjestyksen kärjessä. Älä jätä läheisiäsi suunnitelmiesi ulkopuolelle. On aika istua alas pohtimaan tulevaisuutta yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla