Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Pidä jalat tiukasti maassa. Tarjolla on tänään houkutuksia joka suuntaan. Keskity olennaiseen ja uskalla puhua asioista, jotka ovat muuttumassa ongelmallisiksi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Kunnioita sääntöjä ja sovittuja juttuja. Älä sorru liioittelemaan tai valehtelemaan omaksi eduksesi. Pitkällä tähtäimellä totuus on parempi vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Tarkastele tilanteen kaikkia puolia. Tee ratkaisusi faktojen perusteella, sillä nyt ei pidä haksahtaa uskomaan juoruja. Ole kriittinen kuuntelija.

 

KALAT

Joku reagoi ylimitoitetusti. Ota tyyppiin etäisyyttä, sillä et tarvitse elämääsi lisää draamaa. Keskity hoitamaan raha-asioita.

 

OINAS

Edessäsi on päätöksiä, joista ei tule helppoja. Pidä kiinni budjetistasi, sillä rahaa menee tänään herkästi enemmän kuin suunniteltua.

 

HÄRKÄ

Panosta itseesi ja pyri olemaan parhaimmillasi. Joudut tänään tiukkaan paikkaan, jossa kaivataan nopeaa reaktiokykyä. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteet menevät kaiken muun edelle tänään. Tärkeintä on, että tulet kaikkien kanssa toimeen. Haastavia tilanteita on luvassa niin töissä kuin vapaallakin.

 

RAPU

Kerro, mitä toivot tulevalta. Olet nyt inspiroivien ihmisten keskellä, ja voit ammentaa päivästä paljon. Juhlista hyviä uutisia rakkaasi kanssa.

 

LEIJONA

Lähde tapaamaan vanhoja kavereita. Hillitse tunteitasi etenkin yllätysten edessä. Kohtuudessa pysytteleminen säästää sinut paljolta.

 

NEITSYT

Älä jää jumiin draamaan. Diplomatialla vältät monet tiukat tilanteen tänään. Hoida hommasi ajoissa ja tunnollisesti, niin pääset pitkälle.

 

VAAKA            

Lähde lyhyelle seikkailulle mielenkiintoiseen paikkaan. On aika ruokkia muutoksia. Keskity hyvinvointiisi ja tee parhaasi kaikessa, mihin ryhdyt.

 

SKORPIONI

Saat kehuja yllättävältä taholta. Jaa ajatuksiasi, niin saat innostettua muita mukaan. Ota puheenvuoro silloin, kun sellainen on tarjolla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla