Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Seiso sanojesi takana, niin vältät tiukan kritiikin. Päivä tuo mukanaan kiinnostavia käänteitä. Niiden pohjalta on hyvä tehdä muutoksia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Vauhti ja jännitys vetävät sinua nyt puoleensa. On hyvä hetki uusille kokemuksille, matkustamiselle ja ystävyyksien syntymiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Hillitse rahanmenoa. Sulje korvasi muiden kehotuksilta, jos ne eivät tunnu itsellesi sopivilta. Läheistesi tarpeet menevät kaiken muun edelle.

 

VESIMIES

Pidä suunnitelmistasi kiinni ja tee omaa juttuasi. Viime hetken muutokset voivat sekoittaa kuvioita. Älä vaivaa päätäsi sillä, mitä joku muu lähistölläsi tekee.

 

KALAT

Ihmiset saattavat puhua tänään sinusta selkäsi takana. Se ei merkitse maailmanloppua. Sulje korvasi juoruilta, sillä pian heillä on jo toiset aiheet.

 

OINAS

Mene avuksi ihmiselle, joka painii dilemmansa kanssa. Lojaaliutesi pelastaa hänen päivänsä. Päivä sisältää romanttisia tuulahduksia.

 

HÄRKÄ

Tee elämästäsi helppoa ja yksinkertaista. Ota opiksi tänään näkemästäsi. Tapaat ihmisen, jolla on sinulle paljon annettavaa.

 

KAKSONEN

Anna kodillesi uusi ilme pienillä muutoksilla. Jo järjestyksen uusiminen tekee ihmeitä. Tarvitset elämääsi nyt virikkeitä ja haasteita.

 

RAPU

Älä anna suunnitelmiesi kaatua äkkipikaisuuteesi. Sinun on tiedettävä, koska kannattaa pitää matalaa profiilia. Vaikene oikeissa kohdissa.

 

LEIJONA

Pysy kohtuudessa, niin kaikki sujuu helpommin. Suhtaudu kaikkeen uuteen rennosti ja unohda stressaaminen. Kiität itseäsi myöhemmin.

 

NEITSYT

Nyt on parasta vähentää puhetta. Säästä kommentit hetkeen, jona voit ilmaista itseäsi sopivammassa ilmapiirissä. Anna tekojesi puhua puolestaan.

 

VAAKA

On aika kokeilla jotain erilaista ja sekoittaa pakkaa. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet. Päivä tutustuttaa sinut uuteen ihmiseen.                       

Sisältö jatkuu mainoksen alla