Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Mieti, mikä on sinulle tärkeintä tällä hetkellä. Edessäsi on merkittäviä päätöksiä. Ole rehellinen, kun läheisesi kysyy sinulta jotain.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Muutoksia vastaan ei kannata taistella. Jotain suurta on nyt tulossa. Älä anna pelkän impulssin sanella sinulle, kuinka sinun tulee toimia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Etene tasaisella vauhdilla kohti tavoitettasi. Älä anna minkään asettua esteeksi tiellesi. Maalaisjärki pelastaa sinut hankalasta paikasta.

 

KAURIS

Epäröinti voi johtaa ongelmiin. Mieti, mitä haluat nähdä omassa elämässäsi ja tee rohkeita vetoja. Anna itsellesi lupa unelmoida.

 

VESIMIES

Tarvitset nyt aikaa järjestelemiseen. Paperihommat saattavat kaivata silmällä pitämistä. Myös kodin perusteellinen siivoaminen olisi paikallaan.

 

KALAT

Varaa päivästä aikaa itsellesi ja mieti, mihin olet matkalla. Oikea seura tekee sinulle ihmeitä. Ympäröi itsesi kannustavilla ja inspiroivilla tyypeillä.

 

OINAS

Kyseenalaiset asiat ja tyypit voivat vetää sinua tänään puoleensa. Älä haksahda uskomaan mitään, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

HÄRKÄ

Sinulla riittää vaihtoehtoja. Moni ihminen hakeutuu nyt seuraasi. Heidän joukossaan saattaa olla joku, joka osoittautuu merkittäväksi hahmoksi elämässäsi.

 

KAKSONEN

Pysy liikkeellä. Joku lähipiirissäsi ei ole kanssasi samoilla linjoilla, ja päivän ilmapiiri on omiaan synnyttämään sanaharkkaa. Ole valmis perustelemaan kantasi.

 

RAPU

Suuntaa energiasi sinne, missä sillä on väliä. Älä anna kenenkään viedä huomiotasi pois olennaisesta. Väitteleminen on hukkaan heitettyä aikaa.

 

LEIJONA

On aika keskittyä itsesi kehittämiseen. Päivällä on sinulle paljon tarjottavaa. Tee omaa juttuasi riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

 

NEITSYT

Ota etäisyyttä draamanhajuiseen ihmiseen. Positiivinen asenne ja oikea seura ovat avainsanoja. Asioiden eteenpäin pakottaminen ei hyödytä mitään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla