Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Satsaa terveellisiin elintapoihin. On hyvä hetki säätää muutama repsahtanut rutiini kohdilleen. Pidä silmällä tavaroitasi ja rahojasi.

VESIMIES

Pysy liikkeessä. Pieni kasvojenkohotus tekisi kodillesi terää. Mielikuvitustasi käyttämällä voit selvitä siitä pikkubudjetilla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KALAT

Pidä mielipiteet omana tietonasi. Vältä turhaa draamaa aina, kun voit. Lähde liikkeelle ja tee jotain konkreettista sinulle tärkeän asian puolesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Pidä tilannepäivitys. Mieti, mikä on realistisesti ulottuvissasi ja mikä puolestaan haaveajattelua. On hyvä hetki rohkealle siirrolle rakkauselämässäsi.

HÄRKÄ

Pidä selkeä turvaväli räjähdysherkkiin tilanteisiin. Sinun ei nyt kannata testailla onneasi tai hankalan tyypin pinnaa. Hakeudu omanlaiseesi seuraan.

KAKSONEN

Rajoihin kannattaa nyt kiinnittää huomiota. Pidä huoli siitä, että tarpeesi huomioidaan. Ilmassa on jännitystä ja romantiikkaa.

RAPU

Tee asiat rohkeasti omalla tavallasi. Painostukselle ei pidä antaa periksi. Älä irrottele rahan kanssa väärissä paikoissa, vaan pyri ajattelemaan järkevästi.

LEIJONA

Hoida luvatut asiat ajallaan. Velvollisuuksia ei kannata nyt jättää kasaantumaan. Päivä tuo tullessaan ilahduttavan yllätyksen rakkauselämääsi.

NEITSYT

Pidä elämäsi simppelinä. Päivä pyörii maanläheisten aiheiden ympärillä. Hyväksi havaittua kaavaa on ehkä turha lähteä muuttamaan.

VAAKA

Suuntaa huomiosi omaasi ja läheistesi hyvinvointiin. Älä lähde mukaan draamaan, joka ei oikeastaan edes kuulu sinulle. Kohtuus on avainsana kaikessa.

SKORPIONI

Lykkää liikkeelle muutoksia. Onni on nyt puolellasi, ja positiivinen asenne hoitaa loput. Astu rohkeasti eri polulle kuin valtavirta.

JOUSIMIES

Kuuntele vaistoasi ihmisten parissa. Kuulet tänään paljon juttuja, jotka vaativat suodattamista. Ota etäisyyttä liian vaativaan ihmiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla