Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinun on tehtävä pieniä korjauksia keskeneräiseen projektiin. Aloita helpoimmasta päästä ja etene kohti haastavampia kuvioita. Jätä epäolennaisuudet omaan arvoonsa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Huomaat, että panostuksesi alkaa kantaa hedelmää. Älä silti juhlista hyviä uutisia liian aikaisin tai turhan isosti. Satsaa terveellisiin elämäntapoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka on auttanut sinua menneisyydessä. Lähelläsi on joku, joka yrittää ratsastaa eteenpäin sinun menestyksesi avulla.

 

OINAS

Valitse tarkkaan, mihin kanavoit energiasi. Muutama hyvä päätös pelastaa sinut konfliktilta tänään. Etenkin rahan kanssa on oltava varovainen.

 

HÄRKÄ

Sinun on löydettävä itsellesi keino, jolla pääset hetkellisesti irti arjesta. Suuntaa negatiiviset tunteet järkevään kohteeseen. Liikunnalla et osu harhaan.

 

KAKSONEN

Tarkastele mahdollisuuksiasi ja ole rehellinen itsellesi. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, vaan tee kaikki tarpeelliset muutokset ennen kuin lähdet liikkeelle.

 

RAPU

Älä päästä ulkopuolista sekaantumaan asioihisi. Ole hyvä kuuntelija, niin onnistut auttamaan pulaan joutunutta läheistäsi. Tärkeintä on olla läsnä.

 

LEIJONA

Hoida velvollisuutesi itse. Joudut vain pettymään, jos kippaat ne jonkun muun niskaan. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

NEITSYT

Pitäydy omalla tontillasi ja tee sitä, missä olet parhaimmillasi. Viehätysvoimastasi on tänään harvinaisen paljon iloa. Se auttaa sinua saamaan tahtosi läpi.

 

VAAKA            

Tee parhaasi tullaksesi toimeen kaikkien kanssa. Sinun ei tarvitse olla kaikesta muiden kanssa samaa mieltä, vaikka tekisitkin heidän kanssaan yhteistyötä.

 

SKORPIONI

Uskalla olla persoonallinen. Ääripäihin ei kannata lipsua, sillä kohtuus vie sinut tavoitteisiisi. Katso tarkkaan, minkälaista tietoa jaat kenenkin kanssa.

 

JOUSIMIES

Nyt on aika keskittyä kotiin liittyviin kysymyksiin. On muutosten ja suurien suunnitelmien aika. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla