Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä kiinni sovituista jutuista. Olisi harvinaisen huonoa mainosta sinulle, jos luistat lupauksistasi. Älä anna kenellekään syytä epäillä luotettavuuttasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Lähde ottamaan selvää sinua kiinnostavista asioista. Nyt on aika oppia uutta ja juhlistaa saavutuksiasi. Joku lähipiirissäsi tarvitsee tänään apuasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Älä anna menneisyytesi tulla sotkemaan nykyhetkeäsi. Vaali muistojasi, mutta älä tee niistä kannettavaa taakkaa. Tärkein tapahtuu tässä hetkessä.

 

JOUSIMIES

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Saat tänään muistutuksen perusasioiden tärkeydestä. Tänään ei auta sooloilla päättömästi sinne ja tänne.

 

KAURIS

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Kiirehtiminen saattaa kostautua, joten pidä järki mukana kaikessa, mihin ryhdyt. Helpoin toimintatapa tuskin on se oikea.

 

VESIMIES

Joku yrittää taivutella sinua puolelleen kyseenalaisin keinoin. Älä anna hänelle periksi. Sinun on kuunneltava ennen kaikkea itseäsi.

 

KALAT

Seikkailu vetää sinua puoleensa. Ota asioista selvää ennen tuntemattomaan hyppäämistä. Taustatyö pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

OINAS

Lähde tutustumaan uuteen ihmiseen tai ympäristöön. Vietä aikaa seurassa, jossa olet oma itsesi. Päivästä jää paljon hyviä muistoja.

 

HÄRKÄ

On aika takoa suunnitelmiasi täyttä häkää eteenpäin. Saat loistavan yhteistyökumppanin tai ehdotuksen, johon kannattaa tarttua. Kuuntele vaistoasi.

 

KAKSONEN

Nyt on pidettävä matalaa profiilia ja tutkittava kaikessa rauhassa, mitä fiiliksiä nousee pintaan. Aika näyttää, mihin sinun kannattaa suunnata seuraavaksi.

 

RAPU

On hyvä hetki laatuajalle kumppanin tai hyvän ystävän kanssa. Laadi omaa projektiasi varten suunnitelma ja suuntaa sillä eteenpäin. Paljon on kiinni sisustasi.

 

LEIJONA

Kerää elämääsi lisää asioita ja ihmisiä, jotka tuottavat iloa juuri sinulle. Älä päästä menneisyyden haamuja sotkemaan ajatuksiasi. On aika nauttia hetkestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla