Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ympäröi itsesi inspiroivilla ihmisillä. Ota opiksi kokeneemmilta. Tarvitset tänään hyviä neuvoja ja mielipiteiden vaihtamista.

 

VAAKA

Älä väsytä itseäsi loppuun yrittämällä miellyttää kaikkia. Panoksesi ei kanna hedelmää. Lähde pidemminkin liikkeelle siitä, mitä itse toivot.

 

SKORPIONI

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Jonkin on muututtava, jos aiot päästä asioissa eteenpäin. Älä ole itsellesi liian ankara.

 

JOUSIMIES

On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa. Käy läpi paperi- ja raha-asiat. Huolellisuus ja täsmällisyys pelastavat sinut monelta harmilta.

 

KAURIS

Lykkää liikkeelle muutoksia. Etenkin kotona on aika päästää irti vanhoista kaavoista. Kokeile rohkeasti jotain uutta ja kiinnostavaa.

 

VESIMIES

Päivä antaa sinulle sopivaa nostetta itseluottamukseesi. Älä anna kenenkään suostutella sinua polulle, joka tuntuu sinulle väärältä. Kuuntele itseäsi.

 

KALAT

Impulsiivinen käytös johtaa vain ongelmiin. Älä syöksy mukaan sitoutumaan mihinkään liian aikaisessa vaiheessa. Kysele ensin lisää.

 

OINAS

Tarvitset tauon. Laadi suunnitelmia arjesta irtaantuaksesi ja kokeile jotain uutta. On aika keräillä rikastuttavia kokemuksia.

 

HÄRKÄ

Uudet tuulet johdattavat sinua eteenpäin. Ennakkoluulottomuus on paras valttisi tänään. Kuuntele tarkkanäköiseltä taholta saamiasi neuvoja.

 

KAKSONEN

Pidä ennen kaikkea huolta itsestäsi. Piristävä muutos ulkonäköösi voisi olla paikallaan. Ilmassa on nyt romantiikkaa, jolle kannattaa antaa mahdollisuus.

 

RAPU

Kanavoi energiasi johonkin rakentavaan. Älä haaskaa kallisarvoista aikaasi vastaan väittämiseen. Lähelläsi on ihminen, joka pitää hanakasti kiinni asenteistaan.

 

LEIJONA          

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Harkitse silti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Etenkään kotiin liittyvissä asioissa ei kannata nyt kiirehtiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varmistu siitä, että teet muutokset oikeista syistä. Impulsiivinen veto ei välttämättä vie sinua kovin hyvään suuntaan. Laskelmointi ja ennakointi ovat nyt tarpeen.

 

SKORPIONI

Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja muuttumaan. Käännä katse sisimpääsi, sillä vastaukset löytyvät sieltä. Parannukset alkavat pienistä asioista.

 

JOUSIMIES

Jaa ajatuksia seurassa, jossa sinua ymmärretään. Ota läheisesi huomioon ratkaisuja tehdessäsi. Itsekeskeinen käytös vain kostautuisi nopeasti.

 

KAURIS

Tunteet hämmentävät sinua tänään. Nopea tahti sumentaa näkökenttäsi, eikä fiksuja päätöksiä ole helppo tehdä. Pyri pitämään jalat maassa kaiken keskellä.

 

VESIMIES

Tuttu kasvo menneisyydestä palaa elämääsi. Ole tarkkana, sillä hän saattaa yrittää vaikuttaa päätöksiisi. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla varuillaan.

 

KALAT

Luvassa on odottamattomia käänteitä. Ne vievät sinua kuitenkin oikeaan suuntaan, joten heittäydy virran vietäväksi. On aika uskaltautua ottamaan riskejä.

 

OINAS

Pidä ideasi toistaiseksi omana tietonasi. Pääset luovimaan tiesi läpi päivän haasteista helpommin, jos maltat pitää matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

Anna muiden arvailla. Salaperäisyys on sinulle tänään eduksi. Kerro suunnitelmistasi vasta sitten, kun tilanne on sinulle selkeämpi.

 

KAKSONEN

Viime hetken muutos voi kiristää hermojasi. Saat hyviä neuvoja yllättävältä taholta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

RAPU

Hidasta tahtia ja pidä silmät auki. Tee asiat omassa rytmissäsi yksityiskohtia sivuuttamatta. Pienissä asioissa piilee nyt eniten voimaa.

 

LEIJONA

Juttele ja ota asioista selvää. Sekä uusilla että vanhoilla tuttavuuksilla on sinulle kiinnostavaa kerrottavaa. Saat päivästä paljon virtaa ja inspiraatiota.

 

NEITSYT

Lähistöllä on utelias ihminen, joka saattaa heittäytyä tungettelevaksi. Pidä salasanat ja muut yksityisasiat häneltä piilossa. Terve annos ennakkoluuloa ei tee pahaa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.