Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi oikeaan kohteeseen. On aika tehdä positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Sinulla on nyt paljon valtaa vaikuttaa asioihin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Älä vaivaa päätäsi sillä, mitä muut puuhaavat ympärilläsi. Sinun on keskityttävä omaan juttuusi tänään. Muista olla armollinen itseäsi kohtaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Tarjoa apuasi läheisellesi, joka on joutunut hankalaan välikäteen. Yhdessä selvitätte tilanteen nopeasti pois alta. Lähde uusiin maisemiin tuulettumaan.

 

SKORPIONI

Avaudu tunteistasi vain ihmisille, joihin luotat. Älä anna äkillisen muutoksen suistaa kaikkea raiteiltaan. Mukaudu uutuuksiin ja pidä hauskaa.

 

JOUSIMIES

Hyppää mukaan uuteen seikkailuun. Nyt on aika tutkia uusia mahdollisuuksia ja testata rajoja. Älä anna kenenkään sanella sinulle ehtoja.

 

KAURIS

Luvassa on muutoksia. Älä vain istuskele odottamassa, että asiat asettuvat paikoilleen itsestään. Sinun on ohjailtava tapahtumia haluamaasi suuntaan.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi aisoissa. Päivä saattaa testata kärsivällisyyttäsi muutamaan otteeseen. Pääset pitkälle, jos pysyt rauhallisena joka käänteessä.

 

KALAT

Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin, jos asiasi on sinulle tärkeä. Raha-asioissa tapahtuu käänne positiiviseen suuntaan. Keskity siihen, mihin voit vaikuttaa.

 

OINAS

Pidä silmäsi auki uusien ideoiden varalta. Tarkkailemalla opit tänään paljon uutta. Ole valmis heittäytymään haasteisiin ilman tolkuttoman pitkää harkintaa.

 

HÄRKÄ

Tunne-elämääsi on luvassa uusia tuulia. Tapaat ihmisen, joka tekee sinuun vaikutuksen. Kyseessä voi olla ystävyyden tai romanssin alku.

 

KAKSONEN

Muutoksia kannattaa tehdä vasta perusteellisen harkinnan jälkeen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on tärkeintä juuri sinulle. Sinun on tukeuduttava vaistoosi.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. Kekseliäisyys on valttia erityisesti raha-asioissa. Tee omaa juttuasi se sijaan, että seuraisit sokeasti laumaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla