Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Ota etäisyyttä ihmiseen, joka selkeästi hakee draamaa. Pidä tavarasi ja raha-asiasi hyvässä järjestyksessä. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhaan tuttuun. On hyvä hetki palata menneisiin ja verestää muistoja. Saatat oivaltaa jotain tärkeää nykyisestä tilanteestasi sen avulla.

NEITSYT

Odottamaton käänne käynnistää koko joukon erikoisia tapahtumia. Ota kaikki irti uudesta vaiheesta. On aika kyseenalaistaa ja löytää itsestäsi erilaisia puolia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Ota etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin. Turhan korkeat vaatimukset tai muuten liian kuormittava seura on hyvä tunnistaa ajoissa. Ole armelias itsellesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Pidä tunteesi hallinnassa kanavoimalla ne liikuntaan tai rakentavaan projektiin. Sinulle on selkeä päämäärä, jota kohti olet menossa. Älä anna kenenkään lannistaa sinua.

JOUSIMIES

Muistele menneitä. On hyvä hetki harjoittaa kiitollisuutta ja listata asioita, jotka ovat mallillaan elämässäsi. Soita vanhalle ystävälle tai sukulaiselle.

KAURIS

On aika tehdä arkeesi muutoksia. Uusi rutiini saa pyörät muutenkin liikkeelle. Innostat esimerkilläsi myös läheisesi tarkastelemaan tapojaan.

VESIMIES

Suuntaa kohti asioita ja ihmisiä, joista sinulle tulee hyvä olo. Kysy itseltäsi, mikä sinua todellisuudessa vetää puoleensa. Unohda ympäristön paineet täysin.

KALAT

Mielikuvituksesi synnyttää nyt käyttökelpoisia ideoita toinen toisensa jälkeen. Luovuuden puuskastasi on tänään paljon iloa sekä itsellesi että muille.

OINAS

Mene päivän tapahtumien mukana, sillä vastaan pyristely vain veisi turhaan energiaa. Opit jotain arvokasta itsestäsi tänään. Ole ystävällinen jokaiselle kohtaamallesi ihmiselle.

HÄRKÄ

Mieti, mikä on nyt järkevää ja ulottuvillasi. Saatat saada vastaasi kritiikkiä, jos ilmaiset mielipiteesi kärkevästi. Kuuntele ja valikoi sanasi diplomaattisesti.

KAKSONEN

Omistaudu itsellesi. On hyvä hetki rentoutua, lukea elämäntaito-oppaita ja mietiskellä, tai purkaa paineita suosikkilajisi parissa. Saat uuden idean, jota sietää tutkia lähempää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla