Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Suunnista eteenpäin päättäväisesti. Et välty tänään yllätyksiltä ja vauhdikkailta tilanteilta. Ole valmis sopeutumaan uusiin asioihin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Mieti taloudellista tilannettasi. Arkirutiineistasi löytyy hieman korjaamisen varaa. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Sinulla on tänään tilaisuus toimia sovittelijana. Tarjoa näkemyksiäsi avuksi kavereille tai perheenjäsenille, jotka ovat ajautuneet umpikujaan.

 

VAAKA            

Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään päätöksiä. Sinun on mentävä nyt omaa polkuasi. Lauman sokea seuraaminen ei kannata.

 

SKORPIONI

Ole sinnikäs ja vie aloittamasi projekti loppuun asti. Päivä kysyy sitkeyttä ja määrätietoisuutta. Älä anna huomiosi harhailla sinne tänne.

 

JOUSIMIES

Tunnerikas selkkaus sekoittaa päivääsi. Pysy rauhallisena joka tilanteessa. Tapahtumat saattavat koetella hermojasi eri vaiheissa.

 

KAURIS

Kaikki rullaa tänään mallikkaasti. Osaat kääriä hihat ja lähteä liikkeelle silloin, kun on toiminnan aika. Teot painavat sanoja enemmän.

 

VESIMIES

Sinun ei kannata haaskata energiaasi tänään. Ympärilläsi on paljon meneillään. Valitse tarkkaan, mihin suuntaat kallisarvoisen huomiosi.

 

KALAT

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Joudut nopeasti ongelmiin, jos heittelet ilmoille epärealistisia lupauksia. Rehellisyys vie pitkälle.

 

OINAS

Ota uusi haaste vastaan. On hyvä hetki rajojen testaamiselle. Uteliaisuutesi vie sinut kohti jännittäviä käänteitä ja kiinnostavia ihmisiä.

 

HÄRKÄ

Lähde tapaamaan kavereita, joita et tule nähneeksi usein. Myös eri-ikäisten ihmisten kanssa keskusteleminen saattaa tehdä ihmeitä. Saat hyvän neuvon tulevaa varten.

 

KAKSONEN

Ole valmis lähtemään äkkiä liikkeelle. Kohdallesi osuu kullanarvoinen tilaisuus, jota ei pidä päästä ohitse. Sinnikkyys palkitaan tänään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla