Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Pidä mielipiteesi omana tietonasi tänään. Tuo joka tilanteeseen mukanasi harmoniaa ja hyvää tuulta pikemmin kuin lisädraamaa. Salasanojen ja tavaroitten perään kannattaa katsoa.

RAPU

Päivä nostattaa mieleesi onnellisia muistoja, mikä rohkaisee sinua ottamaan yhteyttä tuttuun menneisyydestä. Juttutuokio vie ajatuksesi suuren kysymyksen ääreen.

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti. Joskus se voi tarkoittaa omaa aikaa tai seurasi tarkempaa seulomista. Kuuntele epävarmuuksiasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Älä anna tunteidesi saada sinusta otetta väärällä hetkellä. Hidasta tahtia ja mieti asioita aika myös kylmällä järjellä. On tärkeää, että katsot kauemmaksi tulevaisuuteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Kotisi ansaitsee enemmän huomiota. Mielialasi keventyy ja uudet ideat pääsevät pintaan, kun olet antanut asuinympäristöllesi kasvojenkohotuksen. Ilmassa on romantiikkaa.

SKORPIONI

On sinun hetkesi. Onni on puolellasi, ja mukava sattuma antaa tapahtumille lisäpotkua. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä pois mukavuusalueeltasi.

JOUSIMIES

Nyt ei kannata jahkailla. Tee päätös ja lähde kokeilemaan, mitä siitä syntyy. Etenkin työasioissa voisit pallotella vaihtoehtojen välillä loputtomiin.

KAURIS

Anna tunteiden ja sanojen tulla ulos. Jakaminen on avain kaikkeen hyvään, mitä edessä odottaa. On hyvä aika lähentyä sinulle tärkeän ihmisen kanssa.

VESIMIES

Anna luovan puolesi ottaa ohjat. Mielikuvitus on paras tapa päästä hankalasta paikasta eteenpäin. Kokeile tehdä jotain epätavallista tai itsellesi epätyypillistä.

KALAT

Älä anna tunnepitoisen selkkauksen värittää koko päivääsi. Tilanteen kuumenemisen jälkeen on aikaa rauhoitella ja selittää puolin ja toisin. Nyt ei kannata dramatisoida.

OINAS

Itsenäisyys on tänään valttia. Hoida asiasi itse, jos pienikin epäilys nostaa päätään. Huolimattomuusvirheitä voi sattua tänään itse kullekin.

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä aiheuttaa tänään sinulle harmeja. Hoida raha-asiat ja muut olennaiset itse ilman välikäsiä. Terve kriittisyys on nyt hyödyksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla