Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Anna intuitiosi johdattaa sinua. Tunnepitoinen selkkaus voi aiheuttaa hämmennystä, mutta se myös auttaa sinua selvittämään ajatuksiasi. Päivän päätteeksi olet jo viisaampi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Ota opiksi päivän tapahtumista. Tarjolla on nyt paljon tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä vinkkejä ja kokemuksia, joihin kannattaa tarttua. Heittäydy ja kokeile jotain uutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Tänään sinun on oltava parhaimmillasi. Älä päästä lupaavaa tilaisuutta käsistäsi, oli kyseessä sitten mahdollisuus jutella kiinnostuksesi kohteen kanssa tai otollinen työtarjous.

 

KAKSONEN

Hidasta tahtia ja mieti, mikä on parasta itsellesi. Älä haksahda uskomaan ihmistä, joka lupaa sinulle mahdottomuuksia. Pidä hyvää huolta omaisuudestasi.

 

RAPU

On aika tavata uusia ihmisiä ja miettiä tulevaisuutta myös työelämän kannalta. Joku lähestyy sinua kiinnostavan tarjouksen kanssa. Ota yksityiskohdista selvää.

 

LEIJONA

Varo, mitä tulet toivoneeksi. Se saattaa hyvinkin tapahtua. Tee parhaasi pitääksesi tilanteen hallinnassasi, sillä sinun on nyt tärkeää päättää omista asioistasi.

 

NEITSYT

Keskity siihen, mikä on tärkeää juuri sinulle. Älä jätä kesken mitään kertaalleen aloittamaasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

VAAKA            

Kuuntele ja tarkkaile kaikkea, mitä ympärilläsi on meneillään. Sinun on nyt pysyttävä kärryillä siitä, mitä muut aikovat. Älä haali itsellesi liikaa tekemistä.

 

SKORPIONI

Mene avuksi muille. Saatat joutua toimimaan välienselvittelijänä, jonka läsnäolosta on kutenkin suuri hyöty. Fokus on nyt ihmissuhteissa.

 

JOUSIMIES

Tee muutoksia vasta sitten, kun olet valmis niihin. Älä usko kaikkea kuulemaasi, sillä liikkeellä on väärää tietoa. Ole tarkkana manipulointiin taipuvaisen tyypin kanssa.

 

KAURIS

Kääri hihat ja ryhdy hommiin. Voit saavuttaa paljon, mutta kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi. Nyt ei ole aika unohtua sohvalle haaveilemaan.

 

VESIMIES

Luvassa on viime hetken muutoksia. Älä anna niiden herpaannuttaa keskittymistäsi. Tee omaa juttuasi piittaamatta eriävistä mielipiteistä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla