Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varata. Etenkin työelämässä on aika heittää verkkoja vesille ja etsiä uusia haasteita. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Tunteiden panttaamisessa ei ole järkeä. Ympärilläsi on riittämiin ihmisiä, jotka haluavat auttaa sinua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, sillä uutuudenviehätys saattaa sokaista sinut. Ystävällä on sinulle hyvä neuvo.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa. Maisemanvaihdos ei tekisi pahaa. Myös tulevista reissuista haaveileminen sopii päivän ohjelmaan.

 

KAKSONEN

Sinun on oltava aktiivinen erityisesti työasioissa. Nyt ei ole hyvä hetki antaa muille liikaa valtaa omiin asioihisi. Pidä ohjat tiukasti käsissäsi.

 

RAPU

Käytä mielikuvitustasi päivän haasteissa. Luovuutesi auttaa sinut läpi hankalista tilanteista. Eteesi aukeaa uusia ja kiinnostavia mahdollisuuksia.

 

LEIJONA

Ole valmis satsaamaan aikaa ja energiaa projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Mikään ei tule ilmaiseksi. Huolellinen suunnittelu on ensisijaisen tärkeää.

 

NEITSYT

Älä lipsu liiallisuuksiin vain tehdäksesi vaikutuksen. Ole oma itsesi. Rehellisyys on ainoa tapa rakentaa terveet perusteet orastavalle kumppanuudelle.

 

VAAKA            

Hanki lisää tietoa. Faktat tulevat tarpeeseen, sillä arvailu johtaa sinut vain väärälle polulle. Pidä rauha maassa olemalla diplomaattinen ihmissuhteissa.

 

SKORPIONI

Anna tekojesi puhua. Konkreettinen toiminta painaa enemmän kuin sanahelinä. Uskalla olla erilainen ja tehdä asiat omalla tyylilläsi.

 

JOUSIMIES

Luota faktatietoon, arvailujen sijaan. Kokemuksistasi on nyt paljon hyötyä. Älä erehdy uskomaan, että sinun on aloitettava kaikki nollasta.

 

KAURIS

Pidä suunnitelmasi salassa, kunnes olet varma asiastasi. Liika huomio ei ole nyt hyväksi. Päivä tuo mukanaan muutoksia ja vauhdikkaita käänteitä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla