Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Mene avuksi ihmisille, jotka tarvitsevat sinua lähelleen. Voit nyt pelastaa tuttavan tai sukulaisen päivän yksinkertaisella tempulla. Avoimuus ja vilpittömyys ovat pääasia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAURIS

Käy suunnitelmaasi läpi. Huolellinen suunnittelu on nyt kaikki kaikessa. Tarkkailemalla ympäristöäsi opit paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

On otollinen aika jutella tulevaisuudesta. Älä laske sen varaan, että muut olisivat yhtä tehokkaita kuin sinä. Hoida tärkeät jutut itse, jos vain mahdollista.

 

KALAT

Hoida sovitut jutut pois alta. Päivä tuo tullessaan muutoksia, jotka vievät sinua lupaavaan suuntaan. Pidä rahatilannetta silmällä tänään.

 

OINAS

Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Pysy liikkeessä, niin stressi ei pääse kasvamaan liian suureksi. Muista pitää huolta itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa. Päivä sisältää silmiä avaavia keskusteluja. On tullut aika tehdä suuria päätöksiä.

 

KAKSONEN

Viehätysvoimasi toimii tänään täysillä. Persoonallisuutesi on paras korttisi nyt, joten ole rohkeasti oma itsesi. Moni ovi avautuu tänään.

 

RAPU

Valikoi ympärillesi ihmiset, joiden seura tekee sinulle hyvää. Kunnon kannustus vie sinut pitkälle. Tue omasta puolestasi myös muita.

 

LEIJONA

Pysy liikkeessä. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa. Päivä tuo mukanaan jotain yllättävää, jonka sulattelemiseen menee aikaa.

 

NEITSYT

Keskity etenemään. Sinulla on kädet täynnä töitä, eikä huomiosi kannata antaa vaellella sinne ja tänne. Ilmassa on positiivisia muutoksia.

 

VAAKA

Päivän sisällä ehtii tapahtua paljon. Juttele mutkikkaasta asiasta luotettavalle tyypille. Tarvitset vastauksia mielessäsi pyörivään kysymykseen.

 

SKORPIONI

Älä jätä leikkiä kesken. Satsaa konkreettiseen toimintaan, sillä pelkkä sanahelinä ei riitä tänään. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla