Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Pidä reaktiosi kohtuullisina, niin vältyt draamalta. Kerää faktat ja tarkastele niitä kriittisin silmin, ennen kuin teet päätöksiä. Korjaa väärinkäsitykset nopeasti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Saat selville jotain kiinnostavaa menneisyydestäsi. Voit käyttää tietoa hyödyksi lähitulevaisuudessa. Kohdallesi osuu tänään ilahduttavia kehuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Työkuvioihin on luvassa jotain uutta. Ole valmis kokeilemaan ennakkoluulottomasti jotain erilaista ja jännittävää. Mahdollisuutesi ovat laajat.

 

KALAT

Pitäydy totuudessa, sillä jäisit valkoisista valheista nopeasti kiinni tänään. Pysyttele kaukana draamasta. Lähelläsi on joku, joka haastaa helposti riitaa.

 

OINAS

Aseta itsellesi realistisia tavoitteita. Uskalla juhlistaa myös aikaansaannoksiasi, sillä sinulla on syytä olla ylpeä itsestäsi. Kiitollisuus on avainsana.

 

HÄRKÄ

Sinulla on tänään paljon vaikutusvaltaa asioihin. On aika tehdä muutoksia ihmissuhteisiin ja omiin rutiineihisi. Uskalla ottaa riskejä.

 

KAKSONEN

Kohtuudessa pysyminen säästää sinut paljolta. Vastusta kiusauksia ja nauti kaikesta tarjolla olevasta maltillisesti. Vältä liioittelua myös puheissasi.

 

RAPU

Olet nyt harvinaisen tarkkanäköinen. Sinulle ei tuota vaikeuksia asettua muiden asemaan. Satsaa kaikki peliin tärkeää projektia edistääksesi.

 

LEIJONA

Tee jotain tavallisesta poikkeavaa. Lähde tutustumaan uuteen paikkaan tai porukkaan. Nyt on aika metsästää täydellistä lahjaa rakkaallesi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Ota etäisyyttä kaoottiseen tilanteeseen, joka ei tuo päivääsi mitään hyvää. Vanhan ystävän tapaaminen tekee hyvää.

 

VAAKA            

Olet tänään parhaimmillasi ihmisten parissa. Ole tarkkana siitä, minkälaista tietoa jaat eteenpäin. Osoita olevasi sataprosenttisen luotettava.

 

SKORPIONI

Nyt on hyvä hetki kehittää itseäsi ja opetella uusia taitoja. Saat päivästä virtaa ja inspiraatiota. Ole realistinen rahakysymyksissä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla