Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Kotiin on luvassa muutoksia. Satsaa arkeen, joka sopii juuri sinulle. On aika ottaa hankala aihe puheeksi läheisen ihmisen kanssa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Ilmassa on hämmennystä. Pyri puhumaan suoraan ja yritä parhaasi mukaan nyhtää totuus ulos myös muista. Ole diplomaattinen joka käänteessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Satsaa kaikkesi suunnitelmaan, jossa on mielestäsi potentiaalia. On hyvä hetki sitoutumiselle. Lyö lukkoon asioita, niin pääset eteenpäin.

 

VESIMIES

On lupausten aika. Osoita olevasi luotettava, jättämättä jälkeesi turhia kysymysmerkkejä. Rehellisyys menee nyt kaiken muun edelle.

 

KALAT

Ole tarkkana neuvottelutilanteissa. Varmista, että ymmärrät yksityiskohdat ja ihmisten motiivit. Valikoi myös omat sanasi tarkkaan.

 

OINAS

Mene virran mukana ja ota avoimin mielin vastaan kaikki, mitä eteesi osuu. Joustamalla omista ajatusmalleistasi päädyt paljon jännittävämpiin paikkoihin.

 

HÄRKÄ

Lähde jahtaamaan unelmiasi. Vain sinä tiedät, mikä on omassa elämässäsi olennaisinta. On tärkeää, että kannat vastuun omista tekemistäsi.

 

KAKSONEN

On ok valita helpoin reitti. Älä mutkista asioita syyttä, sillä sinulla on kylliksi hommaa käsissäsi. Varaa päivästä laatuaikaa läheisillesi.

 

RAPU

Anna ajatustesi kuulua muillekin. Saat hyvää palautetta ideallesi. On aika istua alas hienosäätämään suunnitelmiasi.

 

LEIJONA

Sinulle heitetään haaste, johon kannattaa ehdottomasti tarttua. On aika asettaa rima korkealle. Päivä opettaa sinulle jotain tärkeää.

 

NEITSYT

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Sinun on aika etsiä haastavia tilanteita, joissa pääset testaamaan itseäsi. Älä tyydy liian vähään.

 

VAAKA

Ympäröi itsesi kannustavilla tyypeillä. Samankaltainen arvomaailma ja yhteiset tavoitteet auttavat. Satsaa säännölliseen liikuntaan ja hyvään ruokavalioon.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla