Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Pidä rauha maassa. Olet tekemissä oikukkaan ihmisen kanssa. Etsi diplomaattisia ratkaisuja, oli kyse sitten töistä tai ihmissuhteista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Tarvitset uutta ajateltavaa. Tee jotain, mikä vie sinut muihin maailmoihin. Seikkailumieli ja oikea seura tekee sinulle ihmeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Sinun on nyt heittäydyttävä luovaksi. Uskalla olla erilainen ja seuraa vaistoasi, minne se sitten johdattaakin. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

KAURIS

Kirjoittaminen tai muu itsetutkiskelu tekisi tänään hyvää. Selvittele ajatuksiasi hyvässä keskusteluseurassa tai vetäydy omiin oloihisi.

 

VESIMIES

On aika keskittyä taloudellisiin kysymyksiin. Myös muut käytännön asiat vaativat tänään huomiotasi. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

KALAT

Löydät loistavan tavan auttaa ihmisiä tänään. Kyseessä voi olla yksittäinen tuttava tai suuremman mittakaavan juttu. Itseluottamuksesi saa mukavaa nostetta.

 

OINAS

On tullut aika päästä irti, vaikka se tuntuisikin vaikealta. Lähde liikkeelle siitä, mitä haluat nähdä elämässäsi lähitulevaisuudessasi. Ole kärsivällinen ja armelias itseäsi kohtaan.

 

HÄRKÄ

Sinulla on runsaasti vaihtoehtoja, joista valita. Älä anna periksi pienen takaiskun osuessa kohdalle. Oikea asenne tekee ihmeitä.

 

KAKSONEN

On aika opetella uusia taitoja. Haasta itsesi ja nosta rima korkealle. On tärkeää, että kannustat itse itseäsi eteenpäin.

 

RAPU

Kiinnitä katseesi ihmissuhteisiin. Mieti, mikä itsellesi on tärkeintä. On tärkeää, että osaat valita ympärillesi ihmisiä, jotka ovat puolellasi.

 

LEIJONA

Sinua vedetään nyt kahteen suuntaan. Tiedät kyllä, mitä sinun tulisi tehdä, mutta jokin houkuttaa sinua toisaalle. Muutokset odottavat sinua kulman takana.

 

NEITSYT

Kokeile jotain erilaista ja piristävää. On aika ravistella kaavoja ja heilauttaa rutiinit uusiksi. Tee palvelus itsellesi ja kuuntele vaistoasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla