Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Olet tärkeiden asioiden äärellä. Älä anna tunteiden heitellä sinua minne sattuu. Muutokset ovat tuloillaan, eikä niitä kannata säikähtää.

VESIMIES

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Lähelläsi saattaa olla ihminen, joka tarvitsee sinua tuekseen. Huomaat pian, kuinka arvokasta apusi on.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KALAT

Suuntaa sinne, missä piilee kiinnostavia projekteja. Seuraa vaistoasi ja kieltäydy kuviosta, joka ei tunnu omaltasi. Vanha tuttu ilmaantuu takaisin elämääsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Ole tarkkana uusien tuttavien kanssa. Seuraasi voi olla nyt tunkua. Kuuntele vaistoasi ja suhtaudu varauksella liian uteliaaseen porukkaan.

HÄRKÄ

Mene virran mukana ja nauti yllätyksistä. Joustavuus on tänään kaikki kaikessa. Loistava tilaisuus osuu kohdallesi, jos vain uskallat tarttua siihen.

KAKSONEN

Moni ovi avautuu edessäsi tänään. Ole valmis tarttumaan tilaisuuksiin. Nyt ei ole aika ylianalysoida tilanteita tai jahkailla loputtomiin.

RAPU

Heittäydy omaperäiseksi. Erotut tänään helposti eduksesi, jos uskallat tehdä asiat omalla tavallasi. Saat apua yllättävältä taholta.

LEIJONA

Tee sen verran, kuin on tarpeen. Sinun ei nyt pidä uuvuttaa itseäsi liian työlään projektin parissa. Pyydä reilusti apua, jos tarvitset sitä.

NEITSYT

Kohdallesi on luvassa positiivisia muutoksia. Uutuudet vievät sinua yllättävään suuntaan. Ole valmis päästämään irti menneistä.

VAAKA

Ota etäisyyttä ihmisiin ja asioihin, joiden huomaat hidastavan menoasi. On aika raivata tilaa uusille aluille. Hetki on otollinen lupauksille ja sopimuksille.

SKORPIONI

Ole avoin ehdotuksille, mutta kuuntele omaa sisäistä ääntäsi ratkaisuissasi. Et ehkä voi olla tänään kaikille mieliksi. Uskalla olla erilainen.

JOUSIMIES

Tee asiat omassa tahdissasi. Päivä on otollinen positiivisille muutoksille. Älä anna negatiivisen tyypin saada sinusta otetta puheillaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla