Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Saat päivän käänteistä uutta virtaa. Nyt on harvinaisen paljon meneillään. Tee parhaasi pysyäksesi tapahtumista kärryillä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Ota yhteyttä ihmiseen, jota et ole nähnyt aikoihin. Joku tarjoaa sinulle arvokasta tietoa, joka on syytä painaa mieleen tulevaa varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden kanssa sinulla on yhteiset mielenkiinnon kohteet. Olet nyt täynnä energiaa, joka kannattaa kanavoida oikeaan suuntaan.

 

OINAS

Älä anna kenenkään hermostuttaa sinua. Väitteleminen ei kannata, jos se alkaa kiertää kehää. Ota etäisyyttä tilanteeseen, jossa olosi on tukala.

 

HÄRKÄ

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Seuraa vaistoasi ja uskalla innostua uusista asioista. On aika haastaa itsesi ja kehittää taitojasi.

 

KAKSONEN

Muutos tekee sinulle hyvää. Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut hankalaan välikäteen. Tapaat nyt jatkuvalla syötöllä kiinnostavia ihmisiä.

 

RAPU

Satsaa enemmän sinulle tärkeisiin asioihin. Kyse voi olla ihmissuhteesta, joka vaatii enemmän huomiota. On uusien suunnitelmien aika.

 

LEIJONA

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. On aika korjata repsahtaneet tavat kohdilleen. Mieti erityisesti liikuntaan liittyviä rutiineitasi.

 

NEITSYT

Ole määrätietoinen. Et voi välttyä tänään yllätyksiltä ja vauhdikkailta käänteiltä. Sinun on tiedettävä, mitä haluat.

 

VAAKA            

Hidasta tahtia ja vedä henkeä. On aika käydä läpi viimeaikaisia tapahtumia. Tee suuret ratkaisut vasta sitten, kun olet varma asiastasi.

 

SKORPIONI

Ota opiksi tänään näkemistäsi asioista. Pidä mielesi avoimena, niin saat päivästä enemmän irti. Tänään on luvassa vauhtia ja jännitystä.

 

JOUSIMIES

Kokeile jotain uutta ja jännittävää. Muutokset tekevät sinulle hyvää. Sinulla on äkkiä kasapäin ideoita tulevaisuutta varten.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla