Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kuuntele sydäntäsi ja anna muiden pitää omat mielipiteensä. Luota vaistoosi tilanteessa kuin tilanteessa. Saat tänään tilaisuuden vaikuttaa asioihin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Keskity siihen, mikä on sinulle tärkeintä. Tee muutoksia arkeesi kohentaaksesi elämänlaatuasi. Tähtää tasapainoon ja harmoniaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Varo ylireagointia. Etsi kultaista keskitietä ja mene sovittelijaksi riitatilanteeseen, jos läsnäolosi voisi olla avuksi. Rauhallisuus on nyt valttia.

 

JOUSIMIES

Joku heittäytyy hankalaksi ja käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Kuuntele saamiasi ehdotuksia. Tarvitset hyviä neuvoja kokeneemmilta.

 

KAURIS

Muuta ne seikat, joihin et ole tyytyväinen. Pienillä uudistuksilla saat paljon aikaan. Ota ohjat omiin käsiisi ja sulje korvasi kritiikiltä.

 

VESIMIES

Älä tee pikkujutusta isoa numeroa. Sinun on katsottava pidemmälle tulevaisuuteen ja ymmärrettävä tekojesi seuraukset.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Joku vaikuttuu tarinoistasi. Päivä saattaa olla uuden ystävyyden tai romanssin alku.

 

OINAS

On hyvä hetki uuden oppimiseen. Kehitä itseäsi, sillä päivä antaa paljon työkaluja siihen. Älä anna negatiivisen ihmisen käydä hermoillesi.

 

HÄRKÄ

Anna tunteidesi johdattaa sinua. Sinun on oltava oma-aloitteinen ja aktiivinen, jos haluat saada asioihin vauhtia. Älä sulje rakkaitasi suunnitelmiesi ulkopuolelle.

 

KAKSONEN

On aika laittaa kaikki peliin. Älä jätä mitään onnen varaan ja pidä etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin. Monia asia on kiinni vain asenteestasi.

 

RAPU

Teet tänään helposti vaikutuksen uusiin ihmisiin. Kerro mielipiteistäsi ja uppoudu kiinnostaviin keskusteluihin. Älä heittäydy liian herkkäuskoiseksi.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia ja ota aikaa itsellesi. Älä tee ratkaisuja huhupuheisiin tai aavistuksiin perustuen. Siirrä huomio sisimpääsi ja kuuntele itseäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla