Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ota opiksi päivän tapahtumista ja luovi tiesi läpi esteistä. Älä jää kiinni menneisyyden virheisiin. On aika antaa anteeksi ja jatkaa eteenpäin.

 

VAAKA

Pidä tunteet kaukana työkysymyksistä. Matala profiili on nyt paras mahdollinen strategia. Älä kuuluta ideoitasi kaiken kansan korviin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Heittäydy luovuutta kysyvän projektin pariin. Sinun on aika ottaa sinua kiinnostavista asioista selvää. Hetki on otollinen uuden opettelemiselle.

 

JOUSIMIES

Käytännön kysymykset vievät tänään suuren osan energiastasi. Ole tarkkana etenkin uusien tuttavien kanssa. Joku syöttää sinulle väärää tietoa.

 

KAURIS

Joudut yhteenottoon rakkaan ihmisen kanssa. Puhu suoraan sydämestäsi, niin konflikti jää alkutekijöihinsä. Voimakeinot eivät kannata.

 

VESIMIES

Käy läpi vaihtoehtojasi. Älä lähde mukaan henkisesti kuluttavaan tai taloudellisesti haastavaan kuvioon. Tärkeintä on, että suojelet itseäsi.

 

KALAT

On uusien alkujen aika. Lähde sinne, missä tapahtuu. Läsnäolosi on tärkeä elementti tämänpäiväisissä tapahtumissa.

 

OINAS

Seuraa omaa polkuasi. Nyt on aika tehdä rohkeita päätöksiä ja sietää sen mukana tulevat mahdolliset vastalauseet. Joku lähelläsi kritisoi valintojasi.

 

HÄRKÄ

Ulkoiset muutokset piristävät mieltäsi ja antavat inspiraatiota. Uusi vaatekerta tai kampaus olisi omiaan potkaisemaan syksyn käyntiin.

 

KAKSONEN

Pidä rauha maassa. Tee parhaasi tullaksesi juttuun kaikkien kanssa. Etsi jokaisesta tilanteesta ensitöiksesi sen positiivisia puolia.

 

RAPU

Tunteesi nousevat tänään herkästi pinnalle. Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Älä haaskaa voimavarojasi riitelemiseen.

 

LEIJONA

Pidä yksityisasiasi huolellisesti salassa. Uteliaita on nyt joka puolella. Keskity tänään tarkkailemaan aktiivisen toimisen sijaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla