Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ota opiksi päivän tapahtumista ja luovi tiesi läpi esteistä. Älä jää kiinni menneisyyden virheisiin. On aika antaa anteeksi ja jatkaa eteenpäin.

 

VAAKA

Pidä tunteet kaukana työkysymyksistä. Matala profiili on nyt paras mahdollinen strategia. Älä kuuluta ideoitasi kaiken kansan korviin.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovuutta kysyvän projektin pariin. Sinun on aika ottaa sinua kiinnostavista asioista selvää. Hetki on otollinen uuden opettelemiselle.

 

JOUSIMIES

Käytännön kysymykset vievät tänään suuren osan energiastasi. Ole tarkkana etenkin uusien tuttavien kanssa. Joku syöttää sinulle väärää tietoa.

 

KAURIS

Joudut yhteenottoon rakkaan ihmisen kanssa. Puhu suoraan sydämestäsi, niin konflikti jää alkutekijöihinsä. Voimakeinot eivät kannata.

 

VESIMIES

Käy läpi vaihtoehtojasi. Älä lähde mukaan henkisesti kuluttavaan tai taloudellisesti haastavaan kuvioon. Tärkeintä on, että suojelet itseäsi.

 

KALAT

On uusien alkujen aika. Lähde sinne, missä tapahtuu. Läsnäolosi on tärkeä elementti tämänpäiväisissä tapahtumissa.

 

OINAS

Seuraa omaa polkuasi. Nyt on aika tehdä rohkeita päätöksiä ja sietää sen mukana tulevat mahdolliset vastalauseet. Joku lähelläsi kritisoi valintojasi.

 

HÄRKÄ

Ulkoiset muutokset piristävät mieltäsi ja antavat inspiraatiota. Uusi vaatekerta tai kampaus olisi omiaan potkaisemaan syksyn käyntiin.

 

KAKSONEN

Pidä rauha maassa. Tee parhaasi tullaksesi juttuun kaikkien kanssa. Etsi jokaisesta tilanteesta ensitöiksesi sen positiivisia puolia.

 

RAPU

Tunteesi nousevat tänään herkästi pinnalle. Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Älä haaskaa voimavarojasi riitelemiseen.

 

LEIJONA

Pidä yksityisasiasi huolellisesti salassa. Uteliaita on nyt joka puolella. Keskity tänään tarkkailemaan aktiivisen toimisen sijaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.