Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Lähde osallistumaan tapahtumiin. Opit tänään paljon uutta. Horisonttisi laajeneminen johtaa kiinnostaviin käänteisiin elämässäsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Pidä silmällä uteliaalta vaikuttavaa ihmistä. Sinun ei tarvitse vastata liian tungetteleviin kysymyksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Löydät tänään ratkaisun pulmaan, joka on pyörinyt mielessäsi jo pitkään. Älä yritäkään olla kaikille mieliksi.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi tiukan paikan tullen. Vanhat ja pölyttyneet kaavat voi nyt unohtaa. Nopeista liikkeistä saa tänään pisteitä.

 

JOUSIMIES

Suuntaa täysillä kohti tavoitteitasi. Pidä rahanmeno kohtuullisena, sillä muuten stressi karkaa turhaan käsistä. Mielenrauhasi on etusijalla.

 

KAURIS

Pidä tunteesi piilossa. Saat enemmän aikaan, jos onnistut säilyttämään pokerinaamasi mahdollisimman pitkään. Joku pettää lupauksensa.

 

VESIMIES

Älä tee muutoksia turhanpäiten. Pidä silmät auki vaihtoehtoisten reittien varalta, mutta tee siirrot harkitusti. Hiljaa hyvä tulee.

 

KALAT

Panoksesi kantaa hedelmää nopeasti. Olet tänään korvaamaton ihmisille, jotka nauttivat seurastasi. Viehätysvoimasi toimii täysillä kierroksilla.

 

OINAS

Älä anna viime hetken muutoksen kaataa suunnitelmiasi. Tiedät edelleen, mihin olet matkalla. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

HÄRKÄ

On aika keskustella tulevaisuudesta. Läheiselläsi on sanottavaa, mitä ei pidä sivuuttaa. Päivä sisältää mieltä avaavia väittelyitä.

 

KAKSONEN

Katso kokonaiskuvaa takertumatta pikkujuttuihin.  Nyt on tärkeää suunnitella asioita pitkällä tähtäimellä. Rehellisyys on paras tapa toimia.

 

RAPU

Kuuntele saamaasi palautetta, oli aihe sitten mikä tahansa. Ole valmis taipumaan kompromisseihin ilman turhaa draamaa. Diplomatia on tarpeen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla