Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä valitse puolia, vaan pysy mahdollisimman diplomaattisena hankalassa tilanteessa. Sinulla on pohdittavaa omastakin takaa. Hoida sovitut hommat tunnollisesti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Sinun ei tarvitse hypätä uuteen seikkailuun, jos vaistosi hälyttää. Ota asioista selvää kaikessa rauhassa. Tarvitset mahdollisimman paljon tietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Ota asiaksesi saada selkoa epävarmaan tilanteeseen. Älä kiirehdi eteenpäin, ennen kuin tiedät tarpeeksi. Keskity yhteen muutokseen kerrallaan.

 

VAAKA            

On aika kiristää tahtia. Uskalla haastaa itsesi, niin saat enemmän aikaan. Ammenna intoa kaverista, jolla on kova vauhti päällä.

 

SKORPIONI

Tee omaa juttuasi. Kokeile jotain uutta ja innostavaa. Nyt on aika ottaa riskejä ja löytää jotain positiivista myös huti menneistä yrityksistä.

 

JOUSIMIES

Luota intuitioosi vastauksia etsiessäsi. Kaiken ei tarvitse olla nyt loogista. Päivä sisältää muutaman erikoisen yllätyksen, jotka saavat sinut hakemaan uutta suuntaa.

 

KAURIS

Tee se, minkä olet luvannut. Vitkuttelu ei nyt auta. Ole tehokas ja nopea liikkeissäsi, niin jätät päivään aikaa myös hauskemmille yllätyksille.

 

VESIMIES

Kerro läheisellesi, mitä mielessäsi liikkuu. Ota rakentava palaute vastaan avoimin sylin. Älä dramatisoi tilannetta, jos kaikki on oikeastaan mallillaan.

 

KALAT

Pysy budjettisi rajoissa tänään. Päivä ei ole otollinen taloudellisille riskeille. Laadi suunnitelma, joka tuntuu omaltasi ja innostaa sinua eteenpäin.

 

OINAS

Lähde ulos pitämään hauskaa ja tapaamaan ihmisiä. On otollinen hetki kontaktien solmimiseen. Odottamaton tilaisuus osuu kohdallesi.

 

HÄRKÄ

Saat tarjouksen, joka saa mielikuvituksesi liikkeelle. Mieti mahdollisia seurauksia ennen mukaan hyppäämistä. Sinulla saattaa olla muitakin vaihtoehtoja.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa ihmissuhteitasi huoltaen. Lähipiirissäsi on joku, joka tarvitsee nyt erityisen paljon huomiota ja kannustusta. Tarjoa hänelle olkapäätäsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla