Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Luvassa on väistämättömiä muutoksia, joita ei ehkä ole helppo sulattaa. Luota kykyysi prosessoida asioita ja suuntaa katse eteenpäin. Myös tukiverkostostasi on apua.

RAPU

Muutokset tulevat nyt vauhdilla, olet niihin valmis tai et. Avaa mielesi ja mene virran mukana. Vastaan pyristely olisi haitallista lähinnä itsellesi.

LEIJONA

Liikunta pitää mielesi korkealla. Ota vastaan haaste tai aloita uusi harrastus. Anna muiden tehdä omiaan ottamatta siitä turhia paineita.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

On aika tehdä jotain konkreettista edistääksesi asioita. Älä unohdu haaveilemaan nyt, kun alkaa tapahtua. Seuraa omaa polkuasi ketään kopioimatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Satsaa hieman vähemmälle huomiolle jääneeseen ystävyyssuhteeseen. On hyvä hetki suunnitella teille yhteistä hauskaa tekemistä tai muistella hyvissä merkeissä menneitä.

SKORPIONI

Saat tarjouksen, joka saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ole kriittinen kuuntelija ja kysele lisää. Tarkkaileminen on tänään muutenkin tärkeää.

JOUSIMIES

Lähde liikkeelle. Nyt kannattaa puskea täysillä eteenpäin ja ottaa kaikki irti hyvästä fiiliksestäsi. Vaistosi ei petä sinua mysteerin edessä.

KAURIS

Ota ehdotuksesi rohkeasti esiin tänään. On aika ideoida yhdessä ja ottaa kaikki irti yhteistyön voimasta. Saat innostavaa palautetta yllättävältä taholta.

VESIMIES

Raivaa päivääsi tilaa tärkeille asioille. Lähelläsi voi olla joku, joka tarvitsee apuasi. Ole läsnä hänelle ja lykkää muut toiseen kertaan, jos se tuntuu oikealta.

KALAT

Valikoi sanasi tarkkaan. Joku lähipiiristäsi saattaa käsittää sinut nyt herkästi väärin. Erityisesti perheen ja suvun asioista puhuttaessa on hyvä olla selkeä.

OINAS

Ole tarkkana raha-asioissa. Nyt kannattaa säästää suuret päätökset tuonnemmaksi ja harkita hankintoja kaikessa rauhassa. Läheisesi yllättää sinut iloisesti.

HÄRKÄ

Pidä korvat höröllä hälytyskellojen varalta. Jokin ihmissuhteissasi ei ehkä ole nyt tasapainossa. Etsi apua menneisyyden kokemuksistasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla