Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Sinulla riittää nyt vaihtoehtoja. Älä kiirehdi tekemään päätöksiä etenkään raha-asioissa. Uskalla sanoa tarvittaessa ei, jos resurssisi eivät riitä kaikkeen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Anna sydämesi näyttää sinulle tietä. Tarkkaile, mitä ympärilläsi on meneillään. Tiedonjanosi johdattaa sinut mielenkiintoisten asioiden äärelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Käy jokainen mahdollisuus läpi edes hypoteettisesti. Avoin mieli on nyt paras valttisi vetääksesi puoleesi positiivisia tapahtumia. Pidä kaikki ovet auki.

 

NEITSYT

Luvassa on muutoksia, jotka eivät heti alkuun tunnu kovin suurilta. Anna tapahtumille aikaa kehittyä eteenpäin. Usko itseesi ja omiin kykyihisi.

 

VAAKA            

Älä anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Haluat nähdä jokaisessa ihmisessä hyvää. Terve annos epäluuloa voi nyt pelastaa sinut ongelmilta.

 

SKORPIONI

Pidä lippu korkealla. Sinun on otettava tänään oma tilasi, sillä paikalla on monta suurta persoonaa. Älä jää kenenkään varjoon.

 

JOUSIMIES

Luota siihen, mitä näet ja koet. Ohimenevää sanahelinää ei kannata ottaa liian vakavasti. Kultainen keskitie on paras vaihtoehto.

 

KAURIS

Sinulla on enemmän liikkumistilaa kuin arvaatkaan. On aika laajentaa näkökenttääsi. Muista viettää laatuaikaa rakkaasi kanssa, edes lyhyesti.

 

VESIMIES

Valitse tänään huolella reittisi ja yhteistyökumppanisi. Voit saada paljon aikaan yhdessä päivässä. Seuraa vaistoasi, jos se antaa hälytyssignaaleja.

 

KALAT

Ota tarjotut mahdollisuudet vastaan. Uteliaisuus ja spontaanius ovat nyt parhaat valttisi. Heittäydy tapahtumien vietäväksi ja katso, mihin se vie.

 

OINAS

Tarkkailemalla taustalta käsin opit paljon. Osallistumisen aika koittaa myöhemmin. Nyt on suunnittelemisen ja haaveilun aika.

 

HÄRKÄ

Nosta äänesi kuuluviin. Sinun on aika olla esillä ja avata ajatusmaailmaasi muille. Onni potkii sinua tänään useaan otteeseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla