Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kerro tunteistasi ja toiveistasi avoimesti. Sinun on oltava valmis tulemaan vastaan ja keskustelemaan. Lupaavasti alkanut kuvio voi kaatua ehdottomuuteen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Uusia tuttavuuksia on nyt syytä tarkastella suurennuslasin kanssa. Sinun on seulottava tarkkaan, kuka on luotettava ja kenellä on mahdollisesti taka-ajatuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Kuuntele ennen kaikkea intuitiotasi, kun kyse on omasta elämästäsi. Sinun ei ole pakko hyväksyä muiden ehdotuksia sellaisinaan. Tiedät itse parhaiten, mikä sinulle sopii.

 

LEIJONA

Suora toiminta painaa nyt sanoja enemmän. Ota asioista perusteellisestä selvää ennen kuin teet mitään ratkaisevaa. Älä lähde liikkeelle kevein perustein.

 

NEITSYT

Aktiivisuus on tänään tärkeää. Pysy liikkeessä, niin vedät puoleesi positiivisia tapahtumaketjuja. Minimoi stressi hyvällä seuralla ja naurulla.

 

VAAKA            

Muutoksia tulee nyt paljon ja vauhdilla, eikä niitä ole helppo hyväksyä. Sulattele uutuuksia kaikessa rauhassa. Saat kallisarvoista tukea ystäviltä.

 

SKORPIONI

Asenteenmuutos tekisi hyvää. Älä takerru liian hanakasti vanhoihin ajatusmalleihin, jos ne eivät tunnu auttavan sinua eteenpäin. Valitse seurasi huolella.

 

JOUSIMIES

Älä anna periksi, vaikka takaiskuja satelisikin. Olet pidemmän projektin alkumetreillä. Nyt testataan kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

 

KAURIS

Ota etäisyyttä ihmiseen, josta aiheutuu sinulle lähinnä huolta. Päästä positiiviset muutokset sisään. Älä anna menneisyyden haamujen sekoittaa päätäsi.

 

VESIMIES

Lähde nauttimaan vanhojen ystävien seurasta. Muistot palaavat mieleesi, ja antavat valoa myös nykyhetkeen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KALAT

Älä anna pikkujuttujen käydä hermoillesi. Muista, mikä todellisuudessa on tärkeää. Kerää ympärillesi ihmisiä, joista saat virtaa ja inspiraatiota.

 

OINAS

Aktiivisuus on nyt avainsana. Pääset tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin, joilla on tarinoita kerrottavinaan. Ota kaikki irti päivän yllätyksistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla