Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Usko itseesi. Voit saada suuria muutoksia aikaan, jos pysyt määrätietoisena. Kiinnitä huomiota liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon.

HÄRKÄ

Keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin saat enemmän aikaan. Huomiosi sinne ja tänne harhailu hidastaa menoasi reilusti. Päivä sisältää horisonttia laajentavan keskustelun.

KAKSONEN

Liikunta pitää mielesi kirkkaana. Muista pitää huolta itsestäsi joka käänteessä. Jos edessäsi on tiukkoja päätöksiä, on sinulla sitä suurempi syy satsata hyvinvointiisi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Joku lähipiiristäsi yllättää sinut täysin. Opit jotain uutta myös itsestäsi tänään. Pidä mielesi avoimena kaikenlaisille mahdollisuuksille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Etsi tapoja uudistaa arkeasi. Pitämällä silmät auki ja antamalla mielikuvituksesi johdattaa pääset jo pitkälle. Seuraa vaistoasi ja kuuntele myös läheistesi näkemyksiä.

NEITSYT

Älä jää jumiin harmittelemaan asiaa, jolle et voi mitään tällä hetkellä. Hyväksymällä väistämättömät seikat teet tilanteen helpommaksi itsellesi.

VAAKA

Jokin kaipaa nyt hienosäätöä. Ole tarkkana yksityiskohtien kanssa ja palaa vielä lopuksi varmistamaan, että kaikki on reilassa. Tunnollisuus rauhoittaa mielesi.

SKORPIONI

Sinun ei tarvitse lähteä liikkeelle ja tehdä suuria päätöksiä vain siksi, että joku muu tekee niin. Anna itsellesi lupa hoitaa asiat omassa tahdissasi. Ole rohkeasti oma itsesi.

JOUSIMIES

Perheessä tai ystäväpiirissä voi nousta pintaan vanhoja jännitteitä. Valikoi sanasi tarkkaan ja kiirehdi oikaisemaan väärinkäsitykset, jos niitä syntyy.

KAURIS

Tartu tekemättä jääneisiin käytännön asioihin. On hyvä hetki hoitaa kotia ja paperihommia. Eteesi osuu houkutus, joka ei välttämättä ole lipsahduksen arvoinen.

VESIMIES

Peräänny pois arvaamattoman tyypin tieltä. Keskity omiin juttuihisi ja palaa asiaan vasta pölyn laskeuduttua. Ihmissuhderintamalle on luvassa yllätyksiä.

KALAT

Näet asiat tänään uudessa valossa. On hyvä hetki hiljentyä miettimään suuria kysymyksiä. Näkökulman vaihtuminen tuo elämääsi paljon positiivista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla