Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Käy läpi vaihtoehtojasi kriittisellä silmällä. On aika ottaa rohkea harppaus eteenpäin ja antaa menneiden olla. Älä kiusaa itseäsi asioilla, joille et voi enää mitään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Älä anna intosi sokaista sinua. Jos et hillitse tunteitasi, saatat päätyä koheltamaan ja tekemään vaivoin korjattavan virheen. Pidä matalaa profiilia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Ota vastaan uusi haaste, jossa riittää pureskeltavaa pitkäksi aikaa. Älä paljasta suunnitelmasi yksityiskohtia liian aikaisin. Sinun on tunnettava arvosi.

 

KAKSONEN

Henkisen kehityksesi tulisi olla nyt tärkeysjärjestyksesi kärjessä. Tee asiat kunnolla hakematta liian helppoja ratkaisuja. Etuilu ei ole nyt oikea ratkaisu.

 

RAPU

Älä pelkää muutoksia. Sinun on päinvastoin suunnattava kohti uusia haasteita ja testattava rajojasi. Uskalla vaatia itseltäsi paljon.

 

LEIJONA

Asenteesi muuttuu nyt tiuhaan tahtiin. Kaikki eivät välttämättä pysy perässäsi. Ole valmis selittämään ja perustelemaan päätöksiäsi.

 

NEITSYT

Omistaudu projektille, joka on lähellä sydäntäsi. Ota etäisyyttä ihmisiin, joilla on sinuun lannistava vaikutus. Pidä ohjat omissa käsissäsi.

 

VAAKA            

Mikään ei tule ilmaiseksi tänään, joten harkitse tekojesi seurauksia. Voit saada aikaan merkittäviä muutoksia, mutta saatat joutua luopumaan samalla jostain.

 

SKORPIONI

Satsaa ihmissuhteisiin. Läsnäolo ja kuunteleminen ovat tärkeitä peruselementtejä, joiden arvoa ei voi arvioida yläkanttiin. Hoida käytännön asiat itse ilman välikäsiä.

 

JOUSIMIES

Lähde etsimään uusia haasteita ja tutustumaan ihmisiin. Aktiivisuus on tänään avainsana. Oma-aloitteisuus vetää positiivisia tapahtumia puoleensa.

 

KAURIS

Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Päivän tapahtumat koettelevat hermojasi. Mutta myös opettavat sinulle jotain tärkeää. Anna vaistosi johdattaa sinua.

 

VESIMIES

Tee muutokset oikeista syistä. Ei ole samantekevää, minkälaiset motiivit ajavat sinua eteenpäin. Kohtele muita hyvin, niin voit odottaa samaa myös heiltä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla