Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

On aika miettiä, mitä voisit muuttaa arjessasi tehdäksesi siitä sujuvampaa. Raha-asioita on syytä tarkastella suurennuslasin kanssa. Älä tule kauniiden sanojen huijaamaksi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Luota mielikuvitukseesi tänään. Tavanomaiset keinot eivät välttämättä tepsi, joten turvaudu astetta luovempaan ratkaisuun. Suuria muutoksia on luvassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Älä vaivaa päätäsi sillä, onko sinulla kilpailijoita. Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Mustasukkaisuudelle tai kateudelle ei kannata uhrata aikaa.

 

HÄRKÄ

Ilmassa on epävarmuutta, ja muuttuvia tekijöitä piisaa pitkin päivää. Älä analysoi kaikkea puhki, sillä se olisi ajan ja energian haaskausta. Keskity etenemään.

 

KAKSONEN

Ideasi kantautuu sellaisen ihmisen korviin, joka voi olla sinulle suureksi avuksi tulevaisuudessa. Luota itseesi ja kykyihisi. Etenkin työelämässä on nyt uskaltauduttava esille.

 

RAPU

Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisen takaiskun tullen. On hyvä ajatus palata menneisiin, sillä sieltä löytyy apuja nykyhetkeen. Uusia vaatekerta tai kampaus tekee ihmeitä.

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Ulottuvilla on nyt runsaasti tilaisuuksia, joista on vain valittava parhaat päältä. Kiirehtiminen ei ole hyväksi.

 

NEITSYT

On aika istua alas ja suunnitella tulevaa. Ole rehellinen itsellesi toiveistasi ja tiedosta rajasi. Anna rakkauselämäsi liikkua eteenpäin omalla painollaan.

 

VAAKA            

On aika tehdä konkreettisia siirtoja. Älä jää istumaan ja hiomaan strategiaasi ikuisuuksiin, sillä vain toiminta edistää asioita oikeasti. Sinun on otettava harppaus eteenpäin.

 

SKORPIONI

Vietä aikaa seurassa, jossa sinua ymmärretään ja tuetaan ehdoitta. Tarvitset luotettavan keskustelukumppanin, jonka kanssa jakaa viimeaikaisia tapahtumia.

 

JOUSIMIES

Tartu annettuun tilaisuuteen. On tullut aika tehdä muutoksia kotiin ja arkeesi. Älä suhtaudu tarpeettoman ryppyotsaisesti elämään.

 

KAURIS

Muista, että kaikella on hintansa. Onnellisuutesi saattaa kaivata nyt tiettyjä uhrauksia tai järjestelyjä. Optimismi tekee ihmeitä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla