Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Joku yrittää käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Älä anna hänelle periksi. Sinun on oltava tänään valmis pitämään huolta siitä, että rajojasi kunnioitetaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAURIS

Vietä aikaa perheen tai ystävien seurassa. On hyvä hetki aloittaa uusi projekti tai lyödä asioita lukkoon. Saat yllättäviä kehuja tai ilahduttavia kiitoksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

On aika miettiä tulevaisuutta. Olet ehkä saavuttanut etapin, jonka eteen olet tehnyt lujasti töitä. Varmista, että olet matkalla oikeaan suuntaan.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika puhdistaa ilmaa. Saat vastauksia kysymyksiin, jotka ovat pyörineet ajatuksissasi jo pitkään.

 

OINAS

Kuuntele ja tarkkaile. Opit tänään paljon pitämällä silmäsi auki. Diplomatia ei ole pahitteeksi, sillä päivä heittää tiellesi muutamia haastavia tilanteita.

 

HÄRKÄ

Anna muistojesi johdattaa sinua. Menneisiin palaaminen voi olla hyvä juttu. Mieleesi nousee jotain olennaista ja hyödyllistä myös nykyhetken kannalta.

 

KAKSONEN

Ota etäisyyttä ihmisiin, joilla on sinuun negatiivinen vaikutus. Haali ympärillesi tyyppejä, jotka kannustavat sinua. Oikea seura tekee ihmeitä.

 

RAPU

Pidä tänään hauskaa. Irrottelu tekee sinulle hyvää, ja antaa ajatuksillesi aikaa tasaantua. Odottamaton tilaisuus osuu kohdallesi.

 

LEIJONA

Anna kodillesi uusi ilme, mutta pysyttele järkevän budjetin rajoissa. Nyt kannattaa ajatella lähitulevaisuuden kuluja. Läheiselläsi on sinulle hyvä ehdotus.

 

NEITSYT

Joku tarjoaa sinulle arvokasta tietoa, joka kannattaa painaa mieleen tulevaa varten. Juhlista hyviä uutisia rakkaasi kanssa. Aluillaan on värikäs aikakausi.

 

VAAKA

Hoida sovitut jutut pois alta ajoissa. Päivä yllättää sinut muutamissa käänteissä. Ole valmis soveltamaan takertumatta turhia yksityiskohtiin.

 

SKORPIONI

Mene kohti asioita ja ihmisiä, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi. Päivä sisältää maailmoja avaavia keskusteluja. Onni on nyt puolellasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla